Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivulallo
tag
Hűha!

Köszönöm szépen
Én most nem akarok hülyeségeket összehadarni ezért a lapom egy ASRock ALiveXFire-eSATA2 R3.0
A procim meg egy AMD Athlon II X3 455-ös (3.3Ghz)
A gépet meg... igazából mindenre használom. Van, hogy videót szerkesztek vele, vagyis renderelni is szokott. Sokszor játszom rajta, de megy rajta a minecraft is, vagyis Java is kihasználja, nem tudom van-e jelentősége. tömörítés is ritkán előfordul mivel szoktam torrentelni, de inkább kitömörítés mint be, van amikor csak lazán internetezek.
Szeretek tuningolni de nem olyan halálosan fontos, nem akarok semmit tönkretenni, hűtő meg nincs a ramokon...
Ha majd nagyon elegem lesz beteszek mindent automatára és nem érdekel
Viszont most megint tanultam valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs