Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antee
tag
Sziasztok!
Nem tudom, mennyire passzol ehhez a topikhoz, de nem találtam jobbat...
Szóval nekem van egy olyan gondom, hogy a memória elég szarul megy, és nem tudom az időzítéseket úgy beállítani, hogy normálisan menjen. A BIOS-ban csak egy számot tudok ott állítni, de akkor sem változik semmi. Szóval ha tudtok segíteni, akkor örülnék neki. Csak mondjátok meg, hogy milyen adatokat mondjak, vagy küldjek képeket, és megpróbálom megcsinálni, de annyira lassan megy, hogy mikor everest riportot csinál, sokkal lassabb gépek mögé kerülök az eredménnyel.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4800MQ I 8GB I 256SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest