Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Aha, ajánlott játék. Csodák azért nincsenek benne, de ami van az működik.
-
HELLAFLUSH
őstag
Nekem a zombis játékok közül idáig ez tetszett a legjobban.
Egy folytatásnak nagyon örülnék. -
Chapel
addikt
Imádtam, Pc-n gyönyörű látvány, a hordákt brutálisak voltak jó volt a motor tunning része, pont annyi volt ami kell nincs bele tömve 120 totál felesleges optikai "tunning" és valóban érezted az upgradet - ergo jobb élmény volt vele menni minden egyes után.
Ráadásul minden alkalommal mikor már pont, repetitivbe ment volna át, jött egy fordulat.
Nexus modok mi...? Sok éve használgatom őket persze Skyrim volt a nagy kedvenc és Gta 4,5.
Még vár 3-4 game, de lehet újra kitolom, már többször eszembe jutott, de minnél több idő telik annál jobb, többet felejtek belőle -
Montanaxy
aktív tag
Nagyon adja, jó, mostmár meg kellene vennem ezt a játékot, régóta gondolkodom rajta.
-
Krethx
aktív tag
Nagyon jó játék. Nálam nem is volt kérdés hogy előrendelem. 3.800Ft. az upgrade-re nem volt sok.
-
scdlsc
senior tag
"ha lefut a vége stáblista, érdemes mindent megpróbálni kimaxolni"
Köszi az infót. Én valahol az első negyed végénél leraktam, de még mindig nem töröltem le, mert folytatni akarom. Lehet újra is kezdem, csak nem tudtam vele egyszerre órákat játszani, az ilyen sztoriközpontú játékokat meg nem szeretem 30-40 perces darabokban fogyasztani. -
scdlsc
senior tag
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
FYI: GOG-on is megvásárolható
-
Silenzio
addikt
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
Az egyik legnagyobb játékélményem az utóbbi évekből. Sztoriban a karakterközpontú, emocionális flasht tolja, mint a Last of Us vagy a Walking Dead. Jól van megírva, a normálisnak tűnőről kiderül, hogy egy segg, egészen ellenszenves fickókból csinál idővel kedvelhető karaktert, van sok csavar, fordulat, kevés a papírmasé karakter, érdekes filozófiai-morális problémákat boncolgat hit, vallás, egzisztencializmus, kötelességtudat vs. őrület tárgykörében. Mature matéria, nem csoda, az írójára rákerestem, akkor járt egyetemre, mikor születtem - 40 éve. Szóval nem mai csirke.
Ja és a slusszpoén: ha lefut a vége stáblista, érdemes mindent megpróbálni kimaxolni, ha maradt még tennivaló, mert a sztoriszálak nem mindegyike lesz 100%-on, mint látni fogod. Nekem kb. még 6-7 órát bele kellett tennem, mire jött még pár fordulat, felbukkantak eltűntnek hitt karakterek, a legvégén akkora csavar volt, hogy visszamenőleg kb. megsemmisítette a cselekmény jó részét. Szóval csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. És bárhogy is lesz, de nagyon kéne az a folytatás.
-
kikikirly
senior tag
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
És király modok vannak hozzá(Nexusmods), telepitésük is igazán egyszerű.
-
-
kikikirly
senior tag
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Igen az. Kétsze vittem végig, először 100%-ra, aztán New Game+ 100%-ra.
Jó játékmenet, jó gunplay, egész jó story, úgy rosszat mondani rá nem tudok. Nem Last Of Us minőség de közel van hozzá.Ja és gyengébb gépeken is jól fut, i7-4790K(gyári órajelen, no OC) , 1070GTX-el játszottam 1080p 60hz IPS monitoron maximum graphics settings-el és álomszépen futott.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Én -annak ellenére, hogy nem játszottam, mert #masterrace- szívből sajnálom, hogy elkaszálták. Eredendően nem szeretem a zombis játékokat, de ennek a miliője nagyon adta.
-
Jó játék? Megéri az árát? Csak a csövessel lehet lenni?
-
Silenzio
addikt
Fontos kiegészítés: a PC-sek most lehet, pislognak, miért csak PS5-re jön a remaster. Nos, a PC változat sok grafikai upgrade-et tartalmaz, amit a PS-esek eddig nem kaptak meg. Szóval a Steamre egy Broken Road nevű DLC fog kijönni szintén 10 dodóért, ami tartalmazza a Remaster új játékmódjait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest