- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Busterftw #498 üzenetére
Áhhh... Terra, az borzasztó könnyű volt nekem. Végig. Azt nagyon sokszor solo-ztam is direkt.
Skraev-et én nem érzem nehéznek. Mögé kell állni, szerintem az a trükkje. Dask se nehéz. Na de nála sokat számít, hogy CB-zek. Mozdul, én már ugrok is fel, késleltetem az ütést, ő befejezi a mozdulatot és ennyi.
De akkor legyen ez a témánk. Kinek melyik Behemót a legnehezebb? Az én válaszom baromi könnyű. Messze-messze a legnehezebb szerintem Stormclaw. Ő egy igazi rohadék, a játékossal egy szinten. Alatta nem annyira. Baromi sok mozdulatból áll a moveset-je. És vannak benne igazi rohadék megmozdulások, mint amikor leteszi a "drótkerítést". Vagy a személyre szabott kis personal storm. Amikor a fejed felett durran három villámcsapás ha nem szaladsz ki belőle. Gyors. Nagyon gyorsan változtat helyzetet. És igazából ha jól emlékszem, két szakítása van csak. Amikor a shock golyókat rádlövi, azokat muszáj visszaütni rá, és még így sem igazi szakítás. A másik pedig amikor eltűnik, és a villám helyén visszateleportál. De annak kicsi a range-e, nehéz eltalálni. Magasan őt utálom a legjobban.
Aztán második nálam talán Riftstalker. De nagyon nagy itt a kettő között a szakadék. Riftstalker inkább csak szokatlan, de sokszor szakítható, nincs olyan sok hp-ja. És amikor a pörgését szakítod, az a legkirályabb skillmove szerintem.
Szokott sikerülni, de nem mindig. És másoktól is nagyon-nagyon ritkán látom.
Harmadik talán Rezakiri. De inkább a hp-ja miatt, és mert hülye hitbox-sza van. Leginkább csak a farkát lehet ütni. CB-vel könnyű dodge-olni. Aztán mindig mögötte kell lenni, és várni míg "lepuffan" a földre (mert elfárad?), és lehet ütni.
Legkönyebb Embermane. Messze. Úgy kezdjük a fight-ot, hogy "gyere papához". Ő meg jön mindig mint egy hülye. Szakítod. Felkel, elszalad, megint jön, megint szakítod... Very Easy.
Utána Valomyr, Skarn. Ők nem szeretnek mozogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6600H 94% AKKSI
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest