Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz persil #8930 üzenetére

Rá (lightreaper) gondoltam, csak nem a játék legelején futottam bele a tutorial miniboss után közvetlenül, hanem egy későbbi pályán, esélyesen Fitzroy's Gorge-nál. Ekkor olvastam utána, mert beugrott, hogy anno láttam videót a játék legelejéről, és ez a dög abban akkor jött (a játék legelején), és az volt a dolga, hogy bedarálja a játékost, én meg nem is futottam még bele! És kicsit keresgélve kiderült, hogy egy patch kiszedte a játék legelejéről, ugyanakkor az advanced beállításokkal (talán az ellenfelek sűrűségét növelve) visszahozható már ott is.

A Gorge-nál egyébként úgy akadtam össze vele, hogy umbralban voltam, közel betelt a mutató (így paráztam, kerestem valami emergency exit-et), beléptem a helyre, és már jött is. Valahogy a hátas támadásait reflexből kikerültem, de a "lovas" olyan mozgáskultúrát nyomott le, mintha más játékból került volna át ide (az addigi bossokhoz képest legalábbis), úgyhogy hirtelen megütni sem tudtam, csak botorkáltam/pánik dodge-oltam, ő meg bekampóztatott fél per alatt (akkor kb. másfél ütés voltam neki). Azóta egyszer találkoztam vele a Fief-nél. Ott már megpaskoltam én is néhányszor, de sajnos tényleg csak paskolgatni tudtam (ilyen 150-200 közötti sebzéseket tudtam beküldeni neki, és iszonyat hp tank lehet, mert alig mozdult az életerő csíkja).Az a baj, hogy gyógyelixírem nem sok volt már, mert az előző boss után pihenés nélkül mentem arrafelé, ahol azután beleakadtam. Itt meg két ütés voltam neki (ami gyakorlatilag ugyanaz, mint a másfél...)

Új hozzászólás Aktív témák