Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS notebook topic
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Rá (lightreaper) gondoltam, csak nem a játék legelején futottam bele a tutorial miniboss után közvetlenül, hanem egy későbbi pályán, esélyesen Fitzroy's Gorge-nál. Ekkor olvastam utána, mert beugrott, hogy anno láttam videót a játék legelejéről, és ez a dög abban akkor jött (a játék legelején), és az volt a dolga, hogy bedarálja a játékost, én meg nem is futottam még bele! És kicsit keresgélve kiderült, hogy egy patch kiszedte a játék legelejéről, ugyanakkor az advanced beállításokkal (talán az ellenfelek sűrűségét növelve) visszahozható már ott is.
A Gorge-nál egyébként úgy akadtam össze vele, hogy umbralban voltam, közel betelt a mutató (így paráztam, kerestem valami emergency exit-et), beléptem a helyre, és már jött is. Valahogy a hátas támadásait reflexből kikerültem, de a "lovas" olyan mozgáskultúrát nyomott le, mintha más játékból került volna át ide (az addigi bossokhoz képest legalábbis), úgyhogy hirtelen megütni sem tudtam, csak botorkáltam/pánik dodge-oltam, ő meg bekampóztatott fél per alatt (akkor kb. másfél ütés voltam neki). Azóta egyszer találkoztam vele a Fief-nél. Ott már megpaskoltam én is néhányszor, de sajnos tényleg csak paskolgatni tudtam (ilyen 150-200 közötti sebzéseket tudtam beküldeni neki, és iszonyat hp tank lehet, mert alig mozdult az életerő csíkja).Az a baj, hogy gyógyelixírem nem sok volt már, mert az előző boss után pihenés nélkül mentem arrafelé, ahol azután beleakadtam. Itt meg két ütés voltam neki (ami gyakorlatilag ugyanaz, mint a másfél...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest