Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy apró gondolat menet jutott eszemben amiről írtál.
Szívó motort direkt nem írtam, mert egyrészt az ár differencia jóval nagyobb, másrészt azonos erejű motorral szerelt Logan szerettem volna össze vetni mert eddig is erről volt leginkább beszélgetés. 95 VS 100.
" Dizelpara" egyenlőre nálam egyáltalán nem játszik, ahhoz még a piac túlságosan is óvatosan áll át az új erőforrásokra , másrészt az euro6D bőven elég lesz még az elkövetkezendő 5-6 évre . De lehet Magyarországon még tovább is. Ha csak azt veszem figyelembe hogy még mennyi 15-20 éves kamrás dízel rohangál a városokban.Ahogyan számoltam azt a 361K összeg "számomra" tízezer kilométer után nekem megtérül a 1.0TCE viszonyítva az tényleg nevetséges, még úgy is ha azt veszem hogy max a korai időszakban adblue folyadékot megveszem hozzá a tízezres szervízre és ennyi. Gázos rendszer már más tészta hosszabb távon " ( és most lehet tévedek) "
Mindegyik motornál van részecske szűrő már, turbó , stb , sajnos . De a TCE esetében már párosul kettőstömegű lendkerékkel , míg az új DCI-ben még nincs csak a 115 lóerős variánsában.
TCE akkor plusz tartály és vizsgák jönnek még képbe , DCI esetében porlasztó.
És még sorolhatnám, de egyre jobban az mutatkozik meg hogy hosszabb távon több lesz az általános kiadás szervíz szempontjából a TCE motorra. Ami valljuk be kiábrándító.Fogyasztásról nem is beszélve , mert sprintmonitor oldalán összevetve fogyasztásbeli különbség bőven meg van ismét.
Logan MCV esetében mennyit fogyaszthat majd 7L/100? :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest