Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos, ebben valóban lehet valami, megcsináltam a következőt, aztán meglátjuk:
- Családi házas övezet vagyunk, minden irányba nyugdíjasokkal körülvéve, de most az egyik szomszéd nevét valóban láttam megjelenni a listában, azon kívül csak az mienk látszott.
- Ránéztem wifi analyzer appal a terheltségre a routerrel azonos szobában, és azt láttam, hogy néhány éppenhogy érzékelhető wifi bele-bele zavar a kiválasztott csatornába, amikor megjelennek, és a wifi-analyser appban ugrál a channel rating néhány csatorna között.
Ilyenkor a 2.4GHz-es sáv csatornát vált. Gyanítom ilyenkor dobódnak el az eszközök.Szóval lehetséges, hogy a firmware-ben bugos az automata csatornaválasztás, és a fel-feltűnő hálózatok ide-oda ugráltatják - még akkor is, ha azoknak a jelerőssége elenyésző a sajátjával szemben.
Köszi a tippet, visszajelzek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- PayPal
- VGA kibeszélő offtopik
- LEGO klub
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest