- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
Magamnak válaszolok. :-)
Megküzdöttem, most működnek, de nem tudom mi volt a probléma, egy sejtésem van.
Ha a router csatlakozott közvetlenül a digi kábelmodemhez, akkor sem működtek rendesen a telefonok WiFi kapcsolatai, a két db Samsung J5 jelezte is, hogy gond van: az internet elérés bizonytalan. De a többi készülék is csak nagyon nehezen ment ki az internetre. Mindeközben az LG TV és a laptopok, gond nékül dolgoztak.
Csináltam egy factory resetet a rotueren, és azután elindultak a telefonok is. Viszont ha bármit mást beállítást módosítottam, akkor ismét leszakadtak a telefonok. Szokásommá vált, pl. hogy a hálózati szközök IP címei 254-től vissza felé kapnak címet. Sejtésem az, hogy ez zavarja meg a szegénykét, más hálózati eszközöknél nem tapsztaltam ilyet.
Most sikerült visszaállítanom az eredetileg tervezett felállást, a kébelmodem mellet van egy DLink 826L, ezen csak a vezetékes kapcsolat az aktív, a lákásban pedig egy 842, ami vezetékes eszközök is lógnak, illetve 7-8 WiFi-s eszköz.
Mindkét router FR után van, csak az egyiknél az IP címet át kellett állítanom.Most minden jó, vezetéken is mérem a közel 1000/200 Mbs, az 5GHz-es kapcsolaton a telefonok kb 10 m-re a 842-től, 30/150-t tudnak fixen. Azt még nem értem, hogy le miért csak 30 és fel miért 150 de egyenlőre így az igényeket kielégíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest