- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
Magamnak válaszolok. :-)
Megküzdöttem, most működnek, de nem tudom mi volt a probléma, egy sejtésem van.
Ha a router csatlakozott közvetlenül a digi kábelmodemhez, akkor sem működtek rendesen a telefonok WiFi kapcsolatai, a két db Samsung J5 jelezte is, hogy gond van: az internet elérés bizonytalan. De a többi készülék is csak nagyon nehezen ment ki az internetre. Mindeközben az LG TV és a laptopok, gond nékül dolgoztak.
Csináltam egy factory resetet a rotueren, és azután elindultak a telefonok is. Viszont ha bármit mást beállítást módosítottam, akkor ismét leszakadtak a telefonok. Szokásommá vált, pl. hogy a hálózati szközök IP címei 254-től vissza felé kapnak címet. Sejtésem az, hogy ez zavarja meg a szegénykét, más hálózati eszközöknél nem tapsztaltam ilyet.
Most sikerült visszaállítanom az eredetileg tervezett felállást, a kébelmodem mellet van egy DLink 826L, ezen csak a vezetékes kapcsolat az aktív, a lákásban pedig egy 842, ami vezetékes eszközök is lógnak, illetve 7-8 WiFi-s eszköz.
Mindkét router FR után van, csak az egyiknél az IP címet át kellett állítanom.Most minden jó, vezetéken is mérem a közel 1000/200 Mbs, az 5GHz-es kapcsolaton a telefonok kb 10 m-re a 842-től, 30/150-t tudnak fixen. Azt még nem értem, hogy le miért csak 30 és fel miért 150 de egyenlőre így az igényeket kielégíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest