Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Relisys
senior tag
Na halo!
Pénteken én is vettem egy ilyet. Eddig minden oké volt vele. Többszintes családi házba lakok és minden szinten van rendes jelerősség. Mobilommal is megy rendesen (E71). Set-be vettem, adtak hozzá egy usb wireless vevőt(n szabványút). Egy szóval teljesen meg vagyok vele elégedve. Talán egy dolog van amit hiányolok ami nem más mint a user manual. De végülis neten találtam hozzá. Esetleg akinek van ilyen routere az megtudja nekem mondani hogy a router oldalán levő gomb az mire jó? Ha megnyomom körülötte kéken világit minden, de nincs oda írva hogy mire jó. User manualba se találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Snapdragon X Elite 32GB 1TB Win11 Pro ARM EU billentyűzet
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 6GB!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Playstation 4 slim (500GB)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest