Hirdetés
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
zez-zez
tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
Ha Te mondod, elhiszem. Én sajnos nem ismerem.
Érdekes figura
Mivel nem tudtam és Twinsennek már válaszoltam, ha akarja akkor viheti. Legfeljebb Tomoty megharagszik. Vagy máskor valóban fölhív. Vagy nem ígéri meg.
Tehát ha Twinsen előre utal, valóban ki jön pár száz fotyiból a posta. -
zez-zez
tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
Szerintem is, de egyrészt tisztában voltam azzal hogy nem lesz tolongás, másrészt apasztani szeretném a készleteket.
-
zez-zez
tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
Hát igen, szépen hangzik! Ez is a baj, mert tulajdonképpen semmi szükségem rá. De hát összerakni egy elméletileg leggyorsabb cumine-s gépet...
Nem is tudom... talán jobb volt amikor az autókat cserélgettem... -
zez-zez
tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
Ha esetleg a kolléga elvinné a 220-ast, talán megvenném tőled a 420-ast procik és talán a vinya nélkül. Az árat el tudom képzelni. Előtte azonban érdekel a duál memkezelés előnye. Tudsz mondani everest vagy sandra eredményeket? Mármint memre vonatkozót.
-
zez-zez
tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
Printszkrín, segíts! Mondj kérlek egy árat a házra-tápra-lapra-2×256memre, ami olcsó de nem rontja le túlságosan az árakat.
-
zez-zez
tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
Szevasz!
Basszus annak idején krafttól hoztam egy 5v-osat, azt leszarta. Azóta pedig más szelek fújnak. Ha nem megy el így (mondjuk nem is árulom), egyszer (ha lesz időm) elugrok érte, mert jó lenne legalább beüzemelni. Kicsit fáj a szívem a 2db 1gigás prockány és a 19160-as végett hogy parlagon hevernek.
Aktív témák
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- További aktív témák...
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest