Új hozzászólás Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
Sziasztok
Hát előbb meg kell vállnom a gépemtől mint gondoltam
Íme: Bővebben: link -
ArmanD.
őstag
Hát van rá, mint minden ilyen lapra!
És mégis mennyit adnál a lapért+prociért+memért? Bár a prochűtővel mi legyen, mert most vettem 3 napja rá egy AEROCOOL rézmagos bazinagy hűtőt 2400-ért. Esetleg ezt 2k-ba még megszámolom mivel 10 fokkal jobban hűt mint a gyári szar, meg hát mit csinálnék vele. -
ArmanD.
őstag
Uhhh! Nyugi emberek! Még csak gondolkozom rajta és csak Zameryvel beszélgettem eddig a dologról.
-
ArmanD.
őstag
Nahh felraktam a 1011-est és tökéletesen müxik! AGP 4x. Király
-
ArmanD.
őstag
Köszi a sgítséget, bár tudom hogy kell biost frissíteni
. Közben utánaolvastam és találtam egy-két topicot ahol a tweakelt bios közül nekem a 1011-es a tuti és az normális méretű is. Holnap beégetem és kösz mégegyszer
-
ArmanD.
őstag
Most nézem a 1011-es final az normál méretű és kipróbálom azt egyenlőre.
-
ArmanD.
őstag
Sziasztok
Én kiakartam próbálni a 1012beta002 bios-t a tusl2-c-mhez, de a file mérete ha kitömörítem kb. 566kb ami ugye nem fér bele a biosba. Gondolom tartalmazza azt az evil inside logot is a fájl, bár megpróbáltam a lapalján letölteni azt a flashelőprogit amiről a srác írt, de megszűnhetett a servere vagy valami. Esetleg ha valaki tudja, hogy honnan tudnám letölteni ezt a biosflashprogit, vagy a filelal mit tudnék kezdeni azt megköszönném
Remélem tud valaki segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest