Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- iPad topik
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Figyi, ha kell a pénz add el másnak!
Hátha elviszi valaki egyben. Ha meg nem akkor inkább tartsd meg. Jó kis lap és szezononként fellendül iránta a kereslet.
Egyébként a 21k kicsit sok nekem, másrészt meg most realizáltam, hogy elő kell teremtenem 105k-t. Ez ugyanis az iskolai tandíj, és még nem fizettem be, de eddig sose kellett ilyen korán kicsengetni. Sajnálom, csak ma jöttem haza, és olvastam el az iskola levelét. Ugyhogy anyagi csődben vagyok éppen, és nemtudom mikorra rendeződik a helyzetem.

Szóval add el nyugodtan, nem fogok megharagudni érte. És mégegyszer : sajnálom.... -
Zamery
senior tag
Éled a topik?

Üdv!
Szerintem próbáld meg innen letölteni az aflash221.zip-filet, kicsomagolni és azzal frissíteni a biost DOS alól: Bővebben: link
Mégpedig ugy, hogy csinálsz egy BOOT floppit rámásolod az award-flash progit meg a kicsomagolt biost, azután boot from FDD, aflash elindit, bios kiválaszt --> flash és ennyi.
Ha nem voltam érthető leirom részletesebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)