- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Objektívek topikja
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Figyi, ha kell a pénz add el másnak!
Hátha elviszi valaki egyben. Ha meg nem akkor inkább tartsd meg. Jó kis lap és szezononként fellendül iránta a kereslet.
Egyébként a 21k kicsit sok nekem, másrészt meg most realizáltam, hogy elő kell teremtenem 105k-t. Ez ugyanis az iskolai tandíj, és még nem fizettem be, de eddig sose kellett ilyen korán kicsengetni. Sajnálom, csak ma jöttem haza, és olvastam el az iskola levelét. Ugyhogy anyagi csődben vagyok éppen, és nemtudom mikorra rendeződik a helyzetem.
Szóval add el nyugodtan, nem fogok megharagudni érte. És mégegyszer : sajnálom.... -
Zamery
senior tag
Éled a topik?
Üdv!
Szerintem próbáld meg innen letölteni az aflash221.zip-filet, kicsomagolni és azzal frissíteni a biost DOS alól: Bővebben: link
Mégpedig ugy, hogy csinálsz egy BOOT floppit rámásolod az award-flash progit meg a kicsomagolt biost, azután boot from FDD, aflash elindit, bios kiválaszt --> flash és ennyi.
Ha nem voltam érthető leirom részletesebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest