- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2025. 05. 09.): [link]
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlást a tranzakciót követő nyolcadik napon automatikusan visszatérít a Curve rendszere, ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines). Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
zerodot #15098 üzenetére
sejtettem
egyszerűen hülyét kapok már attól, hogy olyan decline-jaim vannak, ami az app szerint felkiáltójeles "something went wrong", mégis zárolja őket az istenverte rendszerük. így két hétig görgethetem ezeket zárolásban, mert az ilyen hard decline-okra nem jön az automatikus refund, számomra érthetetlen, hogy tudják ezeket a tételeket zárolni a mögöttes kártyán
és a legrosszabb, hogy teljesen kiszámíthatatlan az egész, egyszer működik, egyszer nem. a következő decline után egyből megnyomom a replace card gombot, mert ennél szarabb úgyse lehet már
-
pictigjis
Topikgazda
másnak működik a curve? volt ma egy incident, ami elvileg már elhárítva, azóta két elutasításom volt
de mivel mostanában folyamatosan kínlódok ezzel a szarral, mint malac a jégen, sajnos ami nálam van, az nem mindig releváns
-
pictigjis
Topikgazda
a legtöbb bank általában két hét után automatikusan feloldja a zárolást
ezt már kivárnám. ha ekkor sem tűnik el, akkor a curve tud segíteni
nekem egy pénteki elutasítást duplán zároltak, ebből egy eltűnt automatikusan, a második maradt azóta is. tegnap is volt egy decline, amit az app is így jelez, ez szintén zárolásban ragadt
-
pictigjis
Topikgazda
a leírásod alapján nagyon valószínűnek tartom, hogy az a tétel legfeljebb zárolásban van, ahonnan majd automatikusan kikerül. ami az appban "declined" státuszban szerepel, az 99,9 százalékban nem lesz könyvelve a mögöttes kártyán
a zárolásból való kikerülés ideje a bankodtól is függ, van, ahol 30 nap is lehet
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
1 hétig voltam Németországban, ez idő alatt végig a Curve kártyámat használtam a érintéses fizetéssel a telómon. Semmi gond sem volt, csak a reptéren míg egy vásárlást elutasított de a pénzt levonta. Ismét ki kellett fizessem, ekkor már a saját kártyámmal, itt minden renben volt. Az appban azt mutatja hogy declined, de ez persze nem igaz a saját számlámon látom, hogy levont összeg. Írtam a "chatre" kb 1 hete, de eddig 0 reakció. Mennyi idő míg óhajtanak válaszolni?
-
kapasz
tag
Ha most upgrade-elek X-ről Blackre és később lesz egy chargebackem /refundom a megszűnt X-re, akkor az visszatalál majd hozzám?
-
Oliverda
titán
válasz
Capella #15086 üzenetére
Neked jó, a Curve-nek kevésbé. Szerintem, ha egyszer minden ügyfél számára elérhető lesz a hitelkártyás opció, akkor a jelenlegi, alapértelmezettnek számító betétivel majd limitálják a díjmentes hitelkártyás költéseket, ahogy az üzleti vagy EEA-n kívüli kártyákkal már megtették.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #15084 üzenetére
Thx!
Lassan keresem a Gear S3 utódját és feltétel az itthon is használható fizetési funkció.
-
pictigjis
Topikgazda
-
Oliverda
titán
válasz
pictigjis #15078 üzenetére
Lehet, azért mozgatták át az európai ügyfeleket Írországba, mert ott könnyebben tudják megoldani a hitelkártyás részt a többi országnak. Az a szerény 150 fontos hitelkeret és az ahhoz szükséges "soft credit check" alapján nekem úgy fest, az a céljuk, hogy minél több felhasználót tereljenek át creditre, ami az általad is leírtak alapján nem meglepő. Az sem lenne furcsa, ha idővel a credites felhasználók valamivel alacsonyabb havidíjjal vehetnék igénybe az egyes fizetős csomagokat, vagy bizonyos limitekben és funkciókban kedvezőbb feltételeket kapnának.
edk:
A lakossági hitelkártyák bankközi jutaléka 50%-kal magasabb, vagyis, ha a Curve alá tett hitelkártyáddal elköltesz pl. 200 000 forintot, a 0,1 százalékpontos, azaz 200 forintos különbözetet a Curve fizeti ki. Fordított esetben ennyi maradna náluk bruttó nyereségként.
-
pictigjis
Topikgazda
egyelőre csak uk ügyfeleknek, de érdekes, hogy
azt gondolom, hogy a terméket (valahogy) az egész eu-ban be kéne vezetniük, mert jelenleg nagy bukót jelentenek azok a userek, akik a betéti kártyaként viselkedő curve mögött hitelkártyát használnak, ez jutalékban veszteséget jelent a curve számára. ha a curve is credit és a mögöttes kártya is, nincs további veszteség, betéti kártyás tranzakciók esetén pedig pluszos lenne a számla
csak az eu-ban nagyon mások (és országonként különbözőek) a hitelszabályok, mint a briteknél, szóval sajnos talán lehetetlen a feladat
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #15075 üzenetére
Milyen óra?
-
pictigjis
Topikgazda
reméltem, hogy dublinnal stabilabb lesz a curve, de máris megjött az első 074 terheléssel
legalább a time machine is unavailable fajta, este várhatóan kikerül zárolásból (nálam most már ez is elég gyakori)
-
kazsmerlaca
senior tag
Na, megérkezett az új CURVE kártyám.
Be is üzemeltem az órámra. Revolut kártyát raktam a CURVE mögé.
Kiválóan működött a CURVE kártyám első vásárláskor... -
dredjudge84
őstag
válasz
kazsmerlaca #15053 üzenetére
Sokra megyek 3 kártyával, pl amikor a pos terminálok halnak le. Ilyen is van.
-
pictigjis
Topikgazda
ott van a doksik között, ebben azért minden benne van
-
pictigjis
Topikgazda
én az auchant választottam az aldi és a lidl mellé, így az auchanban tankolunk, de nekünk útba is esik. egyébként mi "sokat" költünk, benzinre főleg, mert 10-11 litert fogyaszt a nagyobb autó, de így se feltétlenül jön össze a 100/12 = 8,3 euró/hó. de akármennyit is hoz a black végül, valamennyit biztosan visszahoz az árából, az utasbiztosítás meg nagyon jó, mert nemcsak a kártyabirtokosra, hanem az egész családra vonatkozik - nekünk kb. már önmagában ez megéri szintén két (bár már nagyobb, 12 és 6 éves) gyerekkel
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok,
tudom, hogy ahány ház annyi költési szokás, de mégis kérdezném azoktól, akik jelenleg is Black csomagban vannak: a jelenleg itthon elérhető kínálattal mennyire reális a teljes csomagdíj visszaszerzése havi szinten, illetve melyik boltokkal?
Két kisgyerek mellett sem érzem reálisnak a havi 1000 EUR költést egy Lidl-SPAR-DM háromszögben.
Még ha lenne a kínálatban benzinkút (ami csak itthon nem elérhető), még úgy is necces.
A havi 3 GBiT sajnos (vagy szerencsére?) egyre inkább kevésnek bizonyul, viszont a 3 GBiT miatt esetlegesen elbukott Max visszatérítés valószínűleg még mindig kevesebb, mint a nagyobb csomaggal járó plusz kiadás. -
pictigjis
Topikgazda
-
pictigjis
Topikgazda
elvileg hajnal óta rendben működik a curve, csak elfelejtették kiírni. ennek fényében érdekes a dublini fizetési lokáció
Incident resolved
Our service has now been fully restored (from around 1 am BST). We apologize again for any inconvenience this might have caused you. -
kapasz
tag
Vilnius LT helyett már Dublin IE van a tranzakciós SMS-ben.
-
Doky1988
senior tag
válasz
pictigjis #15043 üzenetére
Nekem szerdai 2xes elutasitasom volt, ez le is lett vonva 3x.. azota is pending... Media Markt Esztergom.. irtam emailt is, semire nem reagaltak! 3. Chip+pinnel sikerült.. azóta inkàbb revoluttal fizetek (Raiffeisenes vagyok, azt nemtudom Google Pay alá betenni, revoluttal nincs gond.) Curve kezd egyre megbízhatatlanabb lenni
-
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
dredjudge84 #15052 üzenetére
Dehogy. Nekem is volt, hogy az egyik kártya nem működött.
De elővettem a másikat és azzal lazán fizettem.
Nem csak 1 kártyával kell járni az utakat. Nekem 3 féle is van... -
dredjudge84
őstag
Most este 7-kor sem jó továbbra sem. 3 elutasítás fedezethiány miatt. Érdekes hogy a kp felvét működik, különben bajban lettem volna a kebabosnál.
Off:
Ezért nem kell eltörölni a kp-t. Ha vmi összefossa magát, valamivel tudják már fizetni.
Off vége.
-
pictigjis
Topikgazda
sajnos spambe mentek a státuszjelentések, mert volt baj
Incident status: Monitoring
One of our partners has had technical issues which affected our transaction processing platform. We are observing the situation and seeing that it is improving. We will keep you up to date.egyébként az érintett időszakban pont volt sikeres fizetésem, franc se érti ezt
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok,
valami megint (még mindig?) nem kerek a Curve-el.
Simple fiókon keresztül 3 decline, de mindhárom zárolásba került
Chaten rögtön reagáltak, látják ők is, nem tudom mi mehetett félre már megint. -
zerodot
aktív tag
válasz
zerodot #14978 üzenetére
+14979
Na leteszteltem, nem megy...A forráskártya kidobása után már nem engedi a GBIT-et.
Persze aztán ha itt rábökök, akkor a "Kifutottál a GBIT időlimitből, upgrade-elj, és akkor jó lesz" bullshit szöveget rakja elém...
A kártya visszarakása után szerencsére újra aktív lesz a GBIT. -
pictigjis
Topikgazda
nalam a curve-nek az a bravur is sikerult tegnap, hogy megismertem a "forditott decline-t". ez azt jelenti, hogy ket boltban, illetve ket online tesztvasarlasnal is sikeres volt a tranzakcio, mikozben a curve szerint sikertelen, terheles sem tortent a mogottes kartyan
kevesebb, mint 36 ora alatt ezeket azert persze sikerult korrigalniuk, ok nem szeretnek sokaig minuszban lenni (pozitivum, hogy az egyik vasarlas egy aldi volt, ami amugy kivalasztott cashback uzlet, es a mai utolagos terhelesnel a cashback is automatikusan jovairasra kerult). bezzeg a penteki totalis osszeomlas terhelesei (egymas utan ket elutasitas, de ugy, hogy a mogottes kartyan egy-egy probalkozas ellenere is duplan-duplan vontak le a sikertelen teteleket) raernek, a support is megallapitotta, hogy itt furasag tortent es majd egy dedicated team jelentkezik, azota is varom. ez nyilvan nem annyira surgos
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
kapasz #15040 üzenetére
en csak ma 3 decline-nal indultam, es aztan jott meg egy 22 ezres is a foxpost automatanal (jelenleg kb. 75e huf-om var arra, hogy egyszer majd megerkezzenek refundkent)
a 8999-et megirtam a redditre, szerencsere atvitte az ingerkuszobot, azt igertek, jovo het elejere asap javitva lesz
-
pictigjis
Topikgazda
-
pictigjis
Topikgazda
igazan szerencsesek vagytok, vagy csak nincs tul sok tranzakciotok
-
edk-
őstag
Én szinte mindig a telefonon, GPaybe tett Curve-vel fizetek. Sose volt Curve-oldali hiba.
-
Capella
senior tag
válasz
Doky1988 #15033 üzenetére
Olvasgatom ezeket 050 hibákat többeknél. Nekem ilyen sose volt. Sőt mondhatom semmi probléma nem volt a fizetéssel a legelső tranzakció óta. Az ugyan mindjárt egy dupla levonás volt, de egy levelezés alapján megoldódott, lehet, hogy anélkül is megtörtént volna automatikusan.
Telefonra nem kellene a Curve, ott a RaiPay nekem megfelel, nem kell a Google Pay.
A Galaxy Watch6 óra miatt kell csak a Curve, hogy a Raiffeisen kártyával is tudjak fizetni az órával.
A virtuális Curve kártyának is van kártyaszáma, megnézhető az appban, és ezt adtam meg a Google Walletnak, így már gond nélkül fizethetek az órával.
Ha mégis meghúsulna a Curve tranzakció valamiért, nálam az se gond, akkor fizetnék a telefonnal. Ha az se menne, akkor a Raiffeisen kártyával, utoljára meg ott a készpénz. -
Doky1988
senior tag
válasz
Capella #15032 üzenetére
Nekem van fizikai kártyám, mert rengeteg hibát kapok Curvevel.. 050,074 mikor mi... És ilyenkor bekell dugni a fizikai kártyát chip&pin -esen, akkor tudok fizetni.. Volt már Curve-X kártyám is, most standard van, úton a Curve-X mind2-vel csinálta, ezért lett az előző X kártyám cserélve, ott is ez ment állandóan.. Többek között Rossmann, Spar pl. De volt már máshol is elutasítás. Csak virtuálist hogy tudsz használni? Fizetni szinte mindig kártyával fizetek, nem szeretek sok pénzt tartani magamnál, 10-20000ft van nálam bármi van, de jobb szeretek kártyával fizetni mindenhol. Visszatérítéshez annyit, hogy annyit nem vásárolok el mondjuk 3 boltba hogy visszajöjjön mondjuk egy Black havi előfizu ára.. nagyobb bevásárlás auchan, egyéb kaja ilyesmi lidl, aldi, spar mikor mi...
-
Capella
senior tag
válasz
Doky1988 #15030 üzenetére
Ha csak a Raiffeisen kártya miatt kell a Google Payhez, akkor elég az ingyenes Curve virtuális kártyával.
Én így használom, a fizikai kártyát ki se kértem.
Gbit, meg visszatérítés nem igazán érdekel. Lehet, hogy megérné, utána kellene számolni. Valamennyi visszatérítést a Raiffeisen is ad, bár egy jó ideje nem túl sokat. -
Doky1988
senior tag
válasz
pictigjis #15029 üzenetére
ezt nem is értem, mire gondolsz
Nem tudtam mi az a GBiT, azthittem az valami olyasmi ami nagyobb csomagoknál van pl X, Black stb, azthittem hogy a nem lekönyvelt tételt azonnal visszalehet kérni ha duplán lett levonva. Nem értek annyira ehhez, én Curveöt semmi másra nem használom csak telefonos fizetésre. Mivel Raiffeisenes vagyok, és ezt nem lehet betenni Google Pay alá, ezért Curveözök csak. Egyébként semmi másra nem használom, se váltásra, se kp felvétel, semmi... Míg Plutusoztam akkor használtam a Plutus kártyát Curvevel, így Curve váltott.. de már abbahagytam, számomra nem éri meg. -
pictigjis
Topikgazda
válasz
Doky1988 #15028 üzenetére
ha az van odaírva, hogy time machine unavailable, akkor azok a tételek legnagyobb valószínűség szerint nem lettek könyvelve. vagy már kikerültek zárolásból, vagy csak fognak valamikor
Azért váltottam Curve X-re mert azthittem standard csomagnál nincs visszatérítés.
ezt nem is értem, mire gondolsz
-
Doky1988
senior tag
Pontosan megtudod nekem mondani mi ez a GBiT?
Szerk: Utánna olvastam, nem szoktam másik kártyára terhelni semmit. Így igazából engem az nem érint.Curve standard csomagban voltam, volt egyszer 3xos levonásom elutasítás miatt, de Raiffeisennél levonta + egyszer szintén asszem 050es hibakóddal Rossmannba. Egyik sem jött vissza, Go back in timenál meg: Time machine is unavailable for this puchase
Rossmannosom Október 10-én volt, Média Marktos levonásom meg Október 19..
Azért váltottam Curve X-re mert azthittem standard csomagnál nincs visszatérítés. -
zerodot
aktív tag
válasz
Doky1988 #15025 üzenetére
Nem hiszem hogy rajtad kívül bárki meg tudná mondani, kihasználod-e a Blacket vagy nem...
Viszont nov. 15-től az X-nek kevés értelme lesz, főleg hogy a Black éves előfizetéssel csak kb. havi 2.33 euróval lesz drágább, amit akár már a cashbackkel is elég könnyen ki lehet termelni. Inkább Free vs Black a kérdés a legtöbb usernek...
-
-
pictigjis
Topikgazda
hoppá, úgy tűnik, becsúszott egy újabb hiba a curve-nél
a múltkor csodálkoztam, hogy egy auchanos online rendelésem hogyan kaphatott 8999-es mcc-t
hát úgy, hogy ellenőriztem most visszamenőleg pár aldi és lidl vásárlást is, és mind 8999 lett 5411 helyett. úgy tűnik, az 5411-es mcc-t valamiért 8999-re konvertálja most a curve
-
edk-
őstag
Szervusztok,
Ma upgrade-eltem X-ről Blackre. Ezután a GPaybe tett kártyát elutasította a terminál. Ez összefüggésben van a csomagváltással, vagy múló hiba vajon? -
pictigjis
Topikgazda
-
66zio
aktív tag
válasz
pictigjis #15014 üzenetére
Hülyeséget ír.
Go Back in Time unsuccessful
The payment card for this purchase has not been changed. You can try again or contact us and we'll be ablte to help.Ami azért érdekes, mert az utolsó még működő GBiT előtt is kaptam egy ilyet, de ott újrapróbálkozva már működött. De azóta az utolsó kettő vásárlásomra már nem akarja engedni.
-
pictigjis
Topikgazda
talán egyszer volt hasonló esetem. magától rendeződött, összevissza mindkét kártyára jöttek refundok. azóta alakult ki az a szokásom, hogy a gbit szeánszok után a terhelések és a visszatérítések darabszámát ellenőrzöm, az elmúlt pár hónapban nem volt hasonló. érdemes pár munkanapot várni, ha nem rendeződik, akkor írni a formon keresztül
a két legfrissebbre mit ír pontosan? mert ilyen bajom nekem is volt mostanában, hogy gbitelés közben a 12. és 13. tétel között romlott el a pi..ba hirtelen minden...
-
66zio
aktív tag
válasz
pictigjis #15012 üzenetére
Elég sok Gbitet csináltam most Hitelkártyára és az egyik összeg 2X vonódott az célkártyán. A Refund ugye még nem történt egyikről sem mert még friss a dolog.
Tehát a hitelkártyán plusz egy terhelés látszik.Illetve másik probléma, hogy most csináltam 37 gbitet, már csak kettő tétel maradt, azokat meg nem engedi Gbitelni (ezek a legfrissebb vásárlások, de már könyvelt tételek) Annyit ír vegyem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
-
66zio
aktív tag
Gbitelésnél is elő szokott fordulni a duplikált levonás? Itt is rendeződik magától vagy írni kell supportnak?
-
pictigjis
Topikgazda
nem tamogatott deviza, es minden ilyet gbp-ben terhel a curve. vagyis lesz egy atvaltasod omr-rol gbp-re, es onnan huf-ra. en nem kockaztatnam a kulonfele hibakat, jelen allapotaban a curve-ot maximum az eu-ban mernem hasznalni. esetleg amerikaban, mert curve us van (szinten rengeteg hibaval)
-
Ka999
tag
válasz
pictigjis #15007 üzenetére
Curve oldalán találtam egy currency convertert, ami kezeli az ottani devizát. Ebből arra következtetnék, hogy nem okoz problémát. Az átváltási árfolyam sem tűnik számottevően rosszabbnak a Revolutnál. Revolutot fogok elsősorban használni, de el szeretném kerülni az átváltási felárat, miután elérem a havi limitem. Utánna térnék át Curvere vagy Wisera.
-
Ka999
tag
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata Curve kártya használatával Ománban?
-
pictigjis
Topikgazda
28 ezres tankolas az auchanban, 306-os hibakod, de persze terhelve. hat, most nalam nagyon docog a cucc (masodikra sikerult legalabb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horizon Forbidden West
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest