Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
futizoli #673 üzenetére
Igen, en sem bantam meg, hogy megvettem, azota is rendszeresen hasznalom.
Mostmar igazabol azett Magyarorszagon is van alternativaja, a wyteq, stb retinas tablak nem sokkal dragabbak, plusz van gari, sot, ha azt nezzuk, hogy esetleg az afat is ki kell fizetni a kinai vasarlas utan, akkor mostmar nem biztos, hogy megeri kintrol megvenni. De ez most van, tobb, mi t fel evvel ezelott mas volt a helyzet, akkor meg magyarorszagon nem lehetett hasonlot kapni.
Meg mostmar pl. az LG 8.3-as tablaja is egesz jo laternativa, foleg, ha valalki meg tud csipni egy 0%thm-es hitelt. Ha most kellene tablat venni, lehet, azt vennem. Vagy mast. De, ahogy az elobb irtam, most. De fel eve nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest