Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petko166
csendes tag
Szívemből szólrál Bro. Önmagában "kit érdekel" (persz ez így demagóg), hogy a konkurens intellel szemben mit lép az AMD. Azt lenne jó tudni, hogy egy tisztes zsebbe nyúlás esetén a meglévő - pár hónapja - top AMD konfignak számító 5950X-vel szemben kapok egy széditő előlre lépést, vagy továbbra is az a mondás, hogy GPU is the king. (ameddig tudja etetni a CPU, és úgy gondolom 5950X estetében ez még egy darabig így lesz). Szóval jó lenne tudni mizu. Másik kedvenc : CPU játék teszt 1080p. (értem én, hogy GPU limites 4k-n a cucc, de valahol a objektív teszt lényege, hogy vehetsz te iszonyú drága procit max kapsz 2-3% -al több fps-t egy fix VGA mellett. Én úgy látom, hogy itt a gond - gyártói szemmel - , - nem a teszttel -hanem a rendszer upgrade-vel, hogy bővel elég egyébként 3-4 évente egy nagyot tolni a gamer PC-n (már ha valaki akar) és közben (megint csak ha akar - € -) egyet upgradelni GPU-n...
-
fanti
addikt
15%-ért miért lenne érdemes továbblépni úgy, hogy új lap és új RAM...ami együtt 300K...
Igen, valójában egyáltalán nem értem, hogy az 5900X és az 5950X miért maradt ki a tesztből, de vélelmezem, hogy a nagyon kicsi teljesítménytöbblet miatt "kellett" kihagyni, ami jó jel számomra, mert így tutira még minumim 5 évig marad az 5950X!
Új hozzászólás Aktív témák
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- Processzor felvásárlás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest