- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Objektívek topikja
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
martonx #2557 üzenetére
Köszönöm a tippeket, felvéstem magamnak. Codepenre rákerestem, facebook reg után azonnal emailt ellenőrizni akart, tiltottam is kifele (nem kérek spamot). Majd legközelebb újra engedélyezem. JsFiddle-ről annyit találtam, régebben problémái voltak a kódmegosztással - kinőtte a spam problémáit?
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Kezdők css problémáival küzdök. Bekoppantom a html-t egészben:
<!DOCTYPE html><html><body>
<div style="position:relative;height:150px;width:150px;z-index:0;outline:8px solid #000000;">
<div style="position:relative;height:100px;width:100px;z-index:2;outline:8px solid #FB0E03;float:right;"></div>
<div style="position:relative;height:100px;width:100px;z-index:3;outline:8px solid #0E03FB;float:right;"></div>
</div></body></html>(A prohardver kódformázása nagyon pocsék, inkább nyersen hagytam.)
Ezt terveztem látni eredményképpen:
Egymásra akarom rakni azokat a div-eket, mert a majdan bennük lévő tartalom kell nekem animációhoz. Z-indexekkel állítanám javascriptből mikor mi legyen látható. Kotorászok, mi lehet a baj, de eddig még nem találtam meg. Valami tipp / blog link jól jönne.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- EAFC 25
- Facebook és Messenger
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Parfüm topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest