- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Acer notebook topic
- OLED monitor topik
- Milyen házat vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- TCL LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
"JsFiddle-ről annyit találtam, régebben problémái voltak a kódmegosztással - kinőtte a spam problémáit?"
??? ez mindig is kimondottan a kód megosztásra volt kihegyezve. Milyen spam problémái vannak???
Egyébként meg nem találni kéne ezt-azt, hanem venni a fáradtságot és kipróbálni, majd rögtön utána homlokra csapni, hogy miért nem ezt használtam eddig példa kódok megosztására
Egyébként ugyanazt tudja a codepen és a jsfiddle, nekem édes mindegy melyiket használod, az a lényeg, hogy a legközelebbi kérdésednél ott legyen a jsfiddle / codepen példa kódra mutató link -
A JsFiddle hibátlan mindenre, ami a HTML, CSS és JS triót nem növi túl. Még csak regisztráció sem kötelező, bár annak is vannak előnyei. Ha ott megcsinálsz egy kódot, elég egyszer rányomni a futtatásra és módosul a linkje. Azt a linket kell megosztani és máris láthatja mindenki. Ha módosítják, új URL keletkezik, így az eredeti kódod az eredeti linken sértetlen marad.
Ennél jobbat én még nem találtam erre a feladatra. -
martonx
veterán
"Jelen esetben amúgy mit segítettek volna?"
Ezek interaktív kód szemléltető eszközök, nem pedig fejlesztő eszközök.
Jelen esetben annyit segítenének neked, hogy nem ide PH-ra szerencsétlenkeded be a kódod, amire így garantáltan nem nézek rá (és mások se, szerencsédre volt egy topiklakó, aki vállalta az extra erőfeszítést).
Hanem részedről pont ugyanennyi energia befektetéssel azokba rakod be a kódod, és az rögtön kipróbálható, nyomkodható, módosítható bárki által. Ergo kb. 10-szer nagyobb eséllyel venni fogja valaki a fáradtságot, és segít neked.
Azaz ez nem csesztetés, egyszerűen a saját érdekedben tedd meg, hogy SOHA TÖBBSZÖR nem ide teszed be a kódot, hanem jsfiddle-be / codepen-be. -
nevemfel
senior tag
Ilyesmire gondoltál?
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<style>
.container {
position: relative;
height: 150px;
width: 150px;
z-index: 0;
outline: 8px solid #000000;
}
.piros {
position: absolute;
right: 0;
top: 0;
height: 100px;
width: 100px;
z-index: 2;
outline: 8px solid #fb0e03;
}
.kek {
position: absolute;
right: 0;
top: 0;
height: 100px;
width: 100px;
z-index: 3;
outline: 8px solid #0e03fb;
}
</style>
</head>
<body>
<div class="container">
<div class="piros"></div>
<div class="kek"></div>
</div>
</body>
</html>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest