Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
Hello!
Van valakinek ötlete, erre a kérdésre?
-
v2izzy
tag
Tudja valaki hogy miért van az hogy ha egy elementre overflow: hidden-t állítok be akkor ha a benne levő elemeket translate-elem mínuszba akkor nem mutatja ha viszont pozitív irányba akkor nem tűnik el ha nem addig megnyújtja az elemet?
Példa: http://cssizer.com/KLHlPShW -
v2izzy
tag
válasz
DeltaPower #857 üzenetére
Az !important-ra nem is gondoltam. Köszi, legalább így működik!
Viszont ez azért így akkor is fura, mert akkor most ha több dolgot is változtatok az :nth-child()-ban és azokat a másik class-ban is, akkor mind után oda kell tenni az !important-ot, ami még kevésbé elegáns, mint ha csak egy elé. -
v2izzy
tag
Hello! Egy elég fura, nem is hibát, inkább viselkedést tapasztaltam az :nth-child() selector-nál.Itt a példa. Ha a két :nth-child()-os sort kikommentezem akkor megy szépen az .addClass(), .removeClass(). Viszont :nth-child()-al úgy tűnik nem. Úgy gondolom (inspector ezt mutatta), hogy az :nth-child()-os css rule erősebb, mint az .active class (ha az element-nek direktben, style-ba adom meg, akkor megy). Tehát így végül is érthető lenne, hogy miért nem működik, de számomra ez így kicsit logikátlan, pontosan ilyen miatt, mint a példa.
Lehet erre valami megoldást találni?
A választ előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest