- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
Ejj, hibába ütköztem megint.
Tehát, a középső rész fel van osztva egy bal és egy jobb div-re.
Növekszik a div a tartalommal, az előbb említett módszerrel, csak a baj ott kezdődik, hogy a 2 div nincs egymás mellett, ha a bal oldali divnek meg adok egy float: left; et, a jobb oldali divnek egy float: right; -ot, akkor meg nem lesz jó, mert egymás mellé kerülnek ugyan, de így meg átmennek az alsó div-en.. :\itt látható: [link]
(igen, gány módon képben teszem fel a kódot, bocsi, de a lényeg így is látszik
)
Erre valami ötlet esetleg?
köszi
-
cAby
tag
Áhh.. rájöttem, hogy mi a hiba.
Rájöttem, hogy ez ment nekem is (csak mikor ide írtam, vmiért azt hittem, hogy ennél a verziónál is hibát dob), ott volt a probléma, amikor a kozépső rész fel volt osztva egy bal meg egy jobb oldali div-re is.
Ilyen esetben úgy próbáltam, hogy a bal oldali div-nek adtam min-height-ot és úgy volt a rossz. Most megnéztem úgy, hogy azoknak nem adok height értéket, csak a kozepő div-nek teszem be a min-height-ot és így jó lett.Köszi a segítséget, ez kellett a megvilágosodáshoz.
üdv,
Csabi -
cAby
tag
Sziasztok!
Belefutottam egy problémába és sehogyan sem sikerül rájönnöm, hogyan kellene megcsinálni.
Azt szeretném, hogy egy div-nek legyen egy min-height-ja és ha több adat kerül megjelenítésre benne, akkor automatikusan növekedjen a mérete ugye.Azonban ez nem működik jól.
Így épül fel:
van egy kulső 'keret' div
ez van felosztva egy 'felso', 'kozepso', 'also' div-ekkel.
A 'kozepso' div-et szeretném dinamikus méretűre.Ha ez szerepel: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd"> a fájlban, akkor egyáltalán nem működik.
Ha kiveszem, akkor Operában minden okés, de FF-ben, Chrome-ban, IE-ben egyáltalán nem működik, mert az 'also' divre rácsúszik a megnagyobbult 'kozepso' div.Erre van valami más megoldás esetleg?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest