Hirdetés
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulie86
tag
válasz
Paulie86 #458 üzenetére
válaszolok magamnak egyet, sikerült megcsinálnom az oldalt teljesen kezdőként csak divekkel, a Photoshop amit sliceol nem a legjobb, táblákba tesz mindent, és rengetek helykitöltőt is csinált, ezért erőt vettem magamon, és kicsit átrendeztem a sliceokat, és minden lényeges elemet abszolút pozícionálva helyeztem el, egy relatívan pozícionált container gyűjtőben, és sikerült, ezaz. De még lenne pár kérdésem :
1. Ennek a containernek fekete hátteret csináltam, ez veszi át a Photoshop helykitöltőinek a szerepét(, így azok már nem kellenek, kevesebb képet kell betölteni és így a jó), viszont ennek a container divnek a magasság beállításával volnának gondok. most beállítottam 1100px-re, így jó, de ha majd nyújtani szeretném esetleg az oldalt, akkor a height-ot auto-ra kéne rakni gondolom, de ha most arra állítom, akkor nem tölti ki a háttérrel. ennek a container divnek nem adtam persze semmi szöveget, csak benne van a többi div, és gondolom ezeket akkor nem veszi figyelembe.
2. Most van kb 17 db php fájlom, és mindegyikbe benne vannak a kitöltő képeket tartalmazó divek <div>benne a képről infok</div>. Ezeket nem lehetne 1x szerepeltetni valahogy, mint a css fájlokban?
kössz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Revolut
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest