Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
martonx #2844 üzenetére
Valamelyikünk nem érti a másikat. Ez még lehetek akár én is
Szóval, van egy Basic CSS, ami változatlan minden esetben. És van több Téma CSS (Ez jelenleg a te példád).
Tételezzük fel, hogy minden Téma CSS-ben megtalálhatóak ugyan azok, csak más értékekkel, egyértelműen.
Amikor témát váltasz, vagyis másik CSS-t húzol be, akkor az vonatkozni fog mindenre, kivéve arra, ami a Basic CSS-ben található.Ha jól értem. Viszont az én célom, hogy ne vonatkozzon mindenre, ami megtalálható az új behúzott fájlban, csak egy-egy kijelölt elemre. Tehát mondjuk
.sample1 .sample2 .sample3
mindegyike megtalálható theme1.css theme2.css és theme3.css-ben is, de egyike sincsen benne basic.css-ben.
Az oldal betöltése során legyen behúzva basic.css és theme1.css. Viszont kérésre az lenne a cél, hogy csak és kizárólag.sample2
váltson át a theme3.css-ben található értékekre, rajta kívül semmi más!Ha ez megoldható úgy, ahogyan leírtad, elfogadom, csak fogalmam sincsen, hogyan kéne kivitelezni. Avagy én mem tudtam megfelelően elmagyarázni, mit is szeretnék
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest