Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx
üzenetére
Valamelyikünk nem érti a másikat. Ez még lehetek akár én is

Szóval, van egy Basic CSS, ami változatlan minden esetben. És van több Téma CSS (Ez jelenleg a te példád).
Tételezzük fel, hogy minden Téma CSS-ben megtalálhatóak ugyan azok, csak más értékekkel, egyértelműen.
Amikor témát váltasz, vagyis másik CSS-t húzol be, akkor az vonatkozni fog mindenre, kivéve arra, ami a Basic CSS-ben található.Ha jól értem. Viszont az én célom, hogy ne vonatkozzon mindenre, ami megtalálható az új behúzott fájlban, csak egy-egy kijelölt elemre. Tehát mondjuk
.sample1 .sample2 .sample3mindegyike megtalálható theme1.css theme2.css és theme3.css-ben is, de egyike sincsen benne basic.css-ben.
Az oldal betöltése során legyen behúzva basic.css és theme1.css. Viszont kérésre az lenne a cél, hogy csak és kizárólag.sample2váltson át a theme3.css-ben található értékekre, rajta kívül semmi más!Ha ez megoldható úgy, ahogyan leírtad, elfogadom, csak fogalmam sincsen, hogyan kéne kivitelezni. Avagy én mem tudtam megfelelően elmagyarázni, mit is szeretnék

Új hozzászólás Aktív témák
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest