- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Bocsánat, ezt nem tudhattam.
Sok kérdés van fórumszerte, amire egy egyszerű Google-keresés megadja a választ - csak éppen nem jól kérdezik. Ilyenkor (is) a segítő szándék vezet, és ha csak pár pillanatomba kerül, miért is ne segítenék.
És én is olyan sok segítséget kaptam már itt, próbálok visszaadni belőle. Bocs, ha "túltolom" néha.
De akkor tudni fogom most már, hogy Te ezeken a körökön már túl vagy, mire itt kérdést teszel fel.
Megnéztem Notepad++-ban, van egy ilyen beépülője, de csak IE-módjai vannak, ami így nem túl hasznos. (És eddig a pontig azt gondoltam, a NP++ elérhető Mac OS-re is, de most ahogy elnéztem a letöltési oldalára, látom, hogy nem... Akkor ebben a témában csendben maradok, én csak Windows-t használok.)
-
G.F.
aktív tag
Szia!
Én a RapidCSS-t használom, de nem tudom mik az igényeid. A cégnek létezik többféle editora, nézz ott szét, biztosan találsz megfelelőt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Monitor hiba topik
- Mobil flották
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest