Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #2154 üzenetére
""Csak nem volt benne semmi olyan, amit tovább érdemes boncolgatni"
Korábban nem értetted, miért nem jó az, hogy a kliensoldallal generáltatod le a stylesheeteket (bár nem is értem, hogy ennyi év tapasztalat után hogy nem tudod ezt megfejteni, nem túl bonyolult képlet), látszólag azt sem vágtad, hogy van watch-lehetőség, aminek segítségével különösebb probléma nélkül a fejlesztés során is folyamatosan lehet legeneráltatni a LESS-ből a kész CSS-fájlokat, problémáztál a szerverre való feltöltésen, mondván, ez túl sok kör, és még a gyorsítótárazáson is keseregtél, valamint úgy tűnt, hogy nem is igazán találtál végső megoldást a gondjaidra. Akkor hogyhogy nem érdemes boncolgatni? Ilyen alapon minek tetted fel a kérdést?"értsd: nem akartam végtelen történetet generálni
watch lehetőségről tényleg nem hallottam
és nem mértem még soha, mennyivel több idő a kliensoldali less/css konverzió. a gépem 0,2mp alatt fordítja le, de nem egy celeron...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen széket vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest