- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #1388 üzenetére
A linkelt könyvre visszatérve. Ez csak HTML5 és CSS3 dolgokat tárgyal, jól teszem, ha elsőként a legújabb HTML és CSS szabvánnyal ismerkedem meg és nem a korábbi HTML és CSS változatok tanulásával kezdek?
Korábban már egyetemen tanultam HTML-CSS és egy kis Javascript programozást, igaz csak egy szemeszteren keresztül, azért is szeretném jobban elmélyíteni a tudásomat a témában.Gondoltam aktuálisan, naprakész tudást szeretnék most megszerezni, és egyre inkább előtérbe kerülnek a legújabb HTML5 és CSS3 "fjúcsörök", ezért én is up-to-dateben készítem magam.
Ti erről mit gondoltok?
Még egy kicsit on-topic. Lehetőségem lenne egy Adobe-Zertifikátot letenni Németországban, és ezenkívül még szeretnék más modulokat is tanulni. Mit gondoltok erről a Zertifikatról, és a következő "modulokról", amelyek ezen az oldalon találhatóak: [link] . Hasznos, érdemes, esetleg munkafronton Magyarországon vagy a régióban milyen híre van ezeknek a papíroknak?
Én azt gondoltam elsőként a HTML és CSS nyelvet tanulom, majd Javascript és Jquery lenne hasznos? .. ha front-endes elképzeléseim vannak a jövőre nézve a munka területén? Bár engem nagyon érdekel a PS-os webdesign tervezős téma is, bár nem sokat konyítok még hozzá, de pl. szívesen foglalkoznék azzal is.
Előre is köszönöm a Nagyok
véleményét.
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #1388 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gerner1
- Asztalos klub
- Fotók, videók mobillal
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- GIGABYTE GA-8I915ME LGA 775 P4 3.06GHz / AGP /PCI Expess
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest