- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #1388 üzenetére
A linkelt könyvre visszatérve. Ez csak HTML5 és CSS3 dolgokat tárgyal, jól teszem, ha elsőként a legújabb HTML és CSS szabvánnyal ismerkedem meg és nem a korábbi HTML és CSS változatok tanulásával kezdek?
Korábban már egyetemen tanultam HTML-CSS és egy kis Javascript programozást, igaz csak egy szemeszteren keresztül, azért is szeretném jobban elmélyíteni a tudásomat a témában.Gondoltam aktuálisan, naprakész tudást szeretnék most megszerezni, és egyre inkább előtérbe kerülnek a legújabb HTML5 és CSS3 "fjúcsörök", ezért én is up-to-dateben készítem magam.
Ti erről mit gondoltok?
Még egy kicsit on-topic. Lehetőségem lenne egy Adobe-Zertifikátot letenni Németországban, és ezenkívül még szeretnék más modulokat is tanulni. Mit gondoltok erről a Zertifikatról, és a következő "modulokról", amelyek ezen az oldalon találhatóak: [link] . Hasznos, érdemes, esetleg munkafronton Magyarországon vagy a régióban milyen híre van ezeknek a papíroknak?
Én azt gondoltam elsőként a HTML és CSS nyelvet tanulom, majd Javascript és Jquery lenne hasznos? .. ha front-endes elképzeléseim vannak a jövőre nézve a munka területén? Bár engem nagyon érdekel a PS-os webdesign tervezős téma is, bár nem sokat konyítok még hozzá, de pl. szívesen foglalkoznék azzal is.
Előre is köszönöm a Nagyok
véleményét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest