- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ch.peter
aktív tag
Frőőő, bocsánat, valamiért az Outlook Expressel tettem egyenlővé az Outlookot
Sorry -
BitRaider
csendes tag
Ha jól sejtem, akkor az outlook expresst meg majd nem lehet kezelni VBA-ból...
Amúgy köszi mindenki segítségét. Közben sikerült kapcsolatba lépnem a Microsofttal is, ahol azt mondták, hogy a problémára egyetlen megoldás, ha exchange szervert vásárolok, és ott be lehet állítani ezt.
Elismerem, tényleg van értelme ennek a dolognak, de nem így. Kikapcsolhatóra jobb lenne. A linken látható 10 perces engedélyezés sem működik, nincs választási lehetőség felajánlva.
Asszem megpróbálom az outlook expressel is a dolgot, hátha az működik. -
moonman
titán
Bővebben: link
amit ch.peter ír, az csak express-nél működik. Bővebben: link -
BitRaider
csendes tag
Up!
Nagyon fontos, segítsetek!!! -
BitRaider
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Még egy probléma felmerült. Sajnos az Outlook minden e-mail küldésekor felhoz egy ablakot, hogy valaki levelet próbál küldeni, engedélyezem-e. Ezt jó lenne, ha nem tenné. Hogyan lehet ezt kikapcsolni? -
BitRaider
csendes tag
Nahhhh!
Excel VBA-ban be kell kapcsolni a bővítménykezelőben a MS Outlook dolgokat is, Dim olMail As Outlook.MailItem és az olMail.xxxx függvényekkel simán programozható az Outlook. Innen már csak egy adatbázistábla, és mehet! Hátha másnak is jó lesz ez valamire. (Igen más programból szedtem ki, és nem igazán vágom, hogy miért működik, de valóban megy. Meg azt sem vágom, hogy az Outlook kezelés miért nem megy alapból, miért kell külön bekapcsolni. Ezen küzdöttem több órát...)
[Szerkesztve] -
BitRaider
csendes tag
Tudomásom szerint a körlevél csoportok számára küldött leveleket tud jól kezelni, leginkább arra jó, hogy a papír alapú, azonos törzsű, de különböző címzettű leveleket tudja adabázis alapján különböző címzettekkel (meg miegymás adatokkal) nyomtatni. De lehet, hogy rosszul tudom. (a programozás mellett az office sem szakterületem) Arra sem jöttem rá hirtelen, hogy ha elektronikus levélként használom, akkor hogyan lehet mellékletet betenni.
-
Biaggio
őstag
Hirtelen ötlet: Word?
''A Munkaablak részét képező új Körlevél varázsló segítségével egyszerűen készíthetők testreszabott levelek, borítékok, könyvtárak, e-mail üzenetek és faxok. Elektronikus bélyeg (e-stamp) is alkalmazható, mellyel a postaköltség közvetlenül rávezethető a borítékokra. A Körlevél varázsló lehetővé teszi, hogy a címzetteket a Microsoft Outlook üzenetkezelő és együttműködési ügyfélprogramból vagy bármilyen más, OLE DB adatbázisból (pl. Microsoft SQL Server™ adatbázisból) válasszuk ki, vagy a lista helyben is elkészíthető.'' -
moonman
titán
és persze címzetteket bcc-be illik tenni...
-
BitRaider
csendes tag
Köszönöm a segítségeket, kicsit bővebben írom a problémát:
Sok e-mail kell, a gond az, hogy minden címre egyénre szabott melléklet kell, hogy legyen (ezt egy más program generálja is gyönyörűen). Tehát az Outlook csoportos e-mail küldése nem jó, mert minden e-mail különbözik az összes többitől!
Eddig olyasmin gondolkozom, hogy egy xls tábla tartalmazza a címeket, egy makró innen szedi a szükséges címet, és egy könyvtárból a mellékletet, majd így küldi. Ezzel annyi problémám van, hogy sajnos nem vagyok programozó, és nem tudom, hogy hogyan lehetne az Outlooknak átadni a paramétereket (mint levél címzettje, csatolt állomány neve, levéltörzs, tárgy) -
Brumi
senior tag
Szia!
Nálunk is hasonló a helyzet, nekünk is kell levelet küldenünk naponta több száz címre. Mi egyszerűen csináltunk csoportokat, és mindig csak a csoportot kell kijelölni a levelezőben. Az egész meg van oldva max 1 perc alatt és a csoportokat csak egyszer kell megcsinálni. -
törölt tag
hát ja.
A cím alapján OUTLOOK-ra gondoltam, de azzal nem lehet sztem.
Talán valami php-s levlista.
Vagy vmi arcot megbízni, hogy küldje el (kézzel), mondjuk vmi jelképes összegért. -
BitRaider
csendes tag
Üdvözletem!
A következő problémát kellene megoldanom, ha valaki tud, kérem segítsen, bármilyen agyament ötlet jöhet!
Kb. 350 e-mail címre kellene küldeni heti rendszerességgel változó mellékletű levelet. Ez kézzel nyilván képtelenség. Szerintetek lehet ezt valahogyan automatizálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest