Hirdetés
- E-book olvasók
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
Aktív témák
-
csimpi
csendes tag
Nos akokr itt vagyok.. Tegnap este asszonypajtás már kicsit ideges volt, hogy mit tudok annyit a gép előtt ülni, mikor melóhelayen is folyton azt kell nyomkonni, és még otthon is.. na demind1..

Na az az igazság, hogy én, véleményem szerint, aki vagyok úgy kábé 2003 nyarán lediplomáltam az akkor már BMF Neumann karán, hogy okossan mérnök informatikus lehessek, de mégse nem sikerült olyasmi területen elhelyezkedni, mert se ismerős, se semmi.. igyhát amig még lehetett arra a 2 hónapra lementem diákmelózni, oda ahol suli alatt is melóztam.. És ide szerencsésen felvettek állandóra, bár a cég értékpapírokkal foglalkozik, és azon kívűl, hogy nyomigálni kell a billentyűzeten mindenféle gombokat, hogy kijöjjön egy-két levél, nem sok mindennel kapcsolódik az informatikához, pláne a mobhilokhoz (ami a szakirányom volt).. de szeretem ezt is csinálni, mert érdekes, és most hogy márc. 1-től csoportvezető leszek, asszem hogy elég jókat is művelek itten
Azt gondolom, hogy azzal a ?tudás? mennyiséggel, amit a fősulin adtak, szerintem még akár hólapátoló is lehetnék, annyira nem ér semmit, csakhát ebben a mai viágban az a fontos elsősorban, hogy milyen papírod van, és csa aztán jón, hogy mit tudsz...
To be continued...
Aktív témák
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- E-book olvasók
- Revolut
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Thrustmaster th8a váltó
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/kisebb-nagyobb hibával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi