- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- RAM topik
- Fujifilm X
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
adamsX
aktív tag
-
joe69
senior tag
válasz
VladimirR #15 üzenetére
ó bocs hogy egy ilyen selejt topicot nyitottam, igazabol tenyleg nincs ertelme mert itt is csak az utomvagom szetlovomabelet fps-ek, meg a tuningoljunkezerrel autosjatekok mennek
ha valakit is erdekelne a jatek, akkor nem ez menne a topicban folyamatosan.
ja es mellesleg beszurhatnek jatekok topikjainak elso hozzaszolasat, es biztos vagyok benne hogy EGYIK SEM utne ma azt a mercet, amit felallitasz.
TOPIKOT ERDEKLODES HIANYABAN ZARATOM!
(bocs azoktol akiket erdekelt volna) -
VladimirR
nagyúr
'az ilyen alaptalan hsz-ekre nincs szuksegem''
dehogy nincs, hisz magadtol nem vagy kepes ertelmes topic-indito hozzaszolast szulni (ettol mar csak a ''tema adott'' nyitany lett volna melyebben)
''roviden kifejtettem, hogy mifajta a jatek''
miutan ketten rakerdeztek, hogy mirol is van szo (meg szerencse, hogy legalabb beismered a hibadat, viszont tobbsegeben meg Te vagy felhaborodva, hogy szot emel valaki)
''ezek utan tobb minden erdekel rola, az keressen utana guglival''
ha teged meg velemenyek erdekelnek rola, keress utana guglival, aki ismeri annak van jobb dolga is (pl.: jatszik vele), mint hogy neked irjon velemenyeket
ajanlani meg tudod pl. alairasban is
''nem fogok en itt neked ropke review-t irni rola''
akkor megis mit varsz tolunk? azt sem tudjuk, hogy mirol beszelsz, de feltetlen ertelmesen, okos mosollyal szoljunk hozza magasreptu temadhoz
''te mindenhol csak biralsz, ahelyett hogy ''epitened'' a forumot''
egyreszt en azzal (is) epitem a forumot, hogy mindenkit csak biralok, masreszt ha nem csak ilyen bugyuta topic-ocskakban tengetned az idodet, tudhatnad, hogy felrebeszelsz (nem akarom azt irni, hogy faszsagokat mondasz, mert megsertodnel)
''az arc viszont pattogott hogy miert hivatkozok a guglira''
egyreszt nem arc, hanem van neki neve is, megha csak nick-nev is, de attol hasznalhatnad, masreszt nem pattog, hanem kritikat fogalmaz meg
a pattogas az lett volna, ha azt kerdem, hogy ''mi a fasznak ez a selejt topic?''
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
válasz
Dilikutya #10 üzenetére
Ez a game nagyon kötődik a sorozathoz, igy ajánlom hogy nézz meg egy-két részt, ha még nem láttál egyet sem, és ha teszik a sorozat akkor talán ki is lehet próbálni. Az előző két részhez nekem nem volt még szerencsém, pedig a sorozatot nagyon szeretem, de a kritikákat olvastam, és nem valami jókat irtak róluk.
-
joe69
senior tag
válasz
Dilikutya #10 üzenetére
na most dobom csak el az agyam!
legalabb azt a hsz-t olvasnad el(ertelmezned) amire valaszolsz
roviden kifejtettem, hogy mifajta a jatek(ami tenyleg elmaradt, szorri), <-->
''Ilyenkor illene röviden valamit elárulni róla, linkekkel fűszerezve''
az arc viszont pattogott hogy miert hivatkozok a guglira, hat nem azert, hogy magyarazatot talaljak, hanem hogy akit bovebben erdekel az keressen meg utana -
Dilikutya
félisten
Szerintem igaza van. Nyitsz egy topikot, amiben bejelented, hogy megjelent egy játék 3. része, aminek talán sokan az első 2 részét sem ismerik. Ilyenkor illene röviden valamit elárulni róla, linkekkel fűszerezve. Ne kapd fel a vizet fölöslegesen, mert nincs igazad.
Amúgy nyugodtan össze is dobhatsz egy röpke review-t... -
joe69
senior tag
az ilyen alaptalan hsz-ekre nincs szuksegem
roviden kifejtettem, hogy mifajta a jatek(ami tenyleg elmaradt, szorri), es akit ezek utan tobb minden erdekel rola, az keressen utana guglival, nem fogok en itt neked ropke review-t irni rola.
te mindenhol csak biralsz, ahelyett hogy ''epitened'' a forumot -
Type-R
őstag
-
joe69
senior tag
pont and click jatek, bunugyeket kell felderíteni, az elso resz a crime scene investigation, a masodik a csi:dark motives
kepek Bővebben: link
gugli a baratod -
@rglaaf
veterán
Ebből a sorozatból készült játék 3.része asszem pont &click a játék menet
Bővebben: link -
joe69
senior tag
Megjelent a sorozat 3. resze, aki a tv valtozatot szereti, annak mindenkepp ajanlom
ket fps kozott kifejezetten udito
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest