Aktív témák
-
HWSW
tag
Printszkrín jóvoltából megtörtént a csere! Köszönöm!
-
HWSW
tag
válasz
Printszkrín #19 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
HWSW
tag
UP
-
HWSW
tag
Na, gyerünk emberek!
Itt a idő, aki 2db 128-asból 1 256-ost akar, cseréljen!!! -
HWSW
tag
up
-
HWSW
tag
-
Terminus_
aktív tag
Nekem is van egy ilyen gépem, nagyon kényes a RAM-okra. Nálam az 5. 2oldalas 133MHz-es BX Ready memóriával indult csak el. Paramétereiben annyiban különbözik a többi általam próbálttól, hogy ECC-s és talán CL2-es Winbond chip-es.
Én RAM nélkül vettem és annyi memóriát kipróbáltam, hogy már azt hittem a gépnek van baja, mire végre elindult a mostanival... Szóval kitartás!
Viszont van most nálam egy 128MB-os modul, amivel szintén elindul. Ha lehet egy tisztességtelen ajánlatom, akkor elcserélném a 256MB-osra.
[Szerkesztve] -
HWSW
tag
-
HWSW
tag
-
HWSW
tag
Fel!
-
HWSW
tag
Fel!
-
HWSW
tag
Adom a 64-es modult ajándékba, ha sikerül cserélni!
(vagy 300/350 MHz-es Slot1-es procit!) -
mhif
senior tag
-
HWSW
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Deskpro EN Series SFF gépet, amiben csak 64 MB SD volt. Betettem mellé a saját 256 MB-os modulomat, fel is ismerte, csak állandóan hibázott. A memória tökéletesen megy más alaplapokban (pl. Socket A-s MSI K7T Turbo2-ben), de mivel BX chippes az alaplap, ezért itt bajban volt.
A memóriáról bővebben:
256 MB SD-RAM, 133 MHz-es, kétoldalas!
Jóformán minden megoldás érdekel! Ajánlatokat várnék!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest