Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtyii
aktív tag
hát az okx-nél bármi jobb ... az okx egyförtelem ha beutalok akkor mindig igazolni is kérte a számlát de nem olyan egyszerű ott... ugyhogy én az okx-el vagyok így... a bybit.eu-n minden gördülékenyen ment eddig
A kripto egyik lenyege az anonimitás lenne,de ez a MiCA szabályozás,ezt végleg eltűntette.
hát nem egészen
mit zavar az téged hogy egy tőzsde tudja hogy mennyi pézed van
elvenni ugyse tudja ..... a kriptó lényege inkább a pénzügyek saját kézbe vétele... meg persze van akinek kaszinó
-
Lacko32
tag
Megszívtam vele én is. Kb 1 hétbe tellett, de megoldódott a befizetési problémám.
Első körben egy nagyobb összeget utaltam ki egy harmadik féltől, és nem fogadta el a befizetést.
Első körben main walletot adtam meg, az nyilván elvérzett.
Kértem resetet a deposit igazoláshoz, a küldő féltől kikértem minden infot, ami kellhet.
Viszont! Company wallet, megadtam a nevet, Bybit EU Gmbh exchange destination, és visszadobta.
Végül Company wallet, destination exchange pedig simán Bybit. Illetve név megadása a küldőről.
Használj individualt. Ezt az infot elvileg egyszer kell megadni, utána nem pendingel rajta. Vagyis nem szabadna..
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- DOOM - The Dark Ages
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen alaplapot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
mit zavar az téged hogy egy tőzsde tudja hogy mennyi pézed van