- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- Canon EOS DSLR topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook hibák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
FTX -en amit latok position -ek melletti PnL, az mar a fee -k utan ertendo? Vazz, soha nem neztem meg.
Ez alapjan igen, bar akkor nem ertem a kalkulaciot:
PnL = [(Buy size + Created Size) * Market price - (Buy cost - Creation cost)] + [(Sell proceeds + Redemption proceeds) - (Sell size + Redeemed size)* Market price] - Fees + FundingCsak azert, mert szeretnem tudni, hogy minimum mekkora arfolyamvaltozasnal leszek pozitivban.
-
MPowerPH
félisten
válasz
BeLucZ #11894 üzenetére
Utolag ugye konnyu okosnak lenni. Akkor en sem adtam volna el bagoert a kicsit tobb, mint 4 BTC -met.
De ember legyen a talpan, aki most kivalaszt egy shit coint -t, es beszur 3000 dodo -t. Mondjuk most rakj be 3000 -et a Charles -be, es lehet izzadni a chart folott. Ahogy nezem, pont beszallo van.
(kollegam volt osztalytarsai, 20 evesek, 2 hete vettek meg a szalonbol a GT-R -eket. Fel eve csinaltak egy shitcoint, es gondolom ott is volt par ember, aki betette azt a $3000 -et, hatha 30M lesz belole.
)
-
Bubee82
őstag
válasz
kenwood #11891 üzenetére
Ne is mondd...
De nem akarok FOMO lenni, mert meg sok lehetoseg van/lesz a jovoben. Meg egyelore mindig gyerekcipoben jarunk. Foleg az NFT-k. Na az lehet meg egy sorsjegy a penzugyi sikerhez.
Ez a bajom most, hogy sok mindenbe kene befektetni, de nincs eleg kess
#11890 BeLucZ
Koszi
Volt mar ra pelda hogy a kutyak szerencset hoztak
Igaz nem nekem sajna.
-
-
aradebil2
senior tag
Hátha valaki: Curve atricrypto pooljához Polygonon tudtok egy jó ingyenes defi trackert? Polygondex hülyeséget mutat, többi ingyenes pedig még ennyit se. Impermanent losst szeretném trackelni főleg.
-
Bubee82
őstag
válasz
MPowerPH #11879 üzenetére
Meddig mennel?
#11880 BeLucZ
Persze, rohadt sokat kene mennie. Kellene meg 1-2 Musk csirip hozza
Mondjuk en inkabb abban bizok, hogy valami hasznosat hoztak letre ezuttal es stabilizalodni fog az ara, aztan szep lassan megindul felfele.
Legrosszabb esetben sem vesztek sokat, raadasul a BTC-bol adodo nyereseg boven kompenzalja majd.
#11881 kenwood
Ja
Mondjuk nem artana, ha alapiritananak egy kicsit token kazalnak
Ugy latszik most elszomorodtak a kutyatulajdonosok
-
Bubee82
őstag
válasz
kenwood #11870 üzenetére
Az okosok min. 3 centre varjak decemberig, de van aki mereszebb es 10 centre mondja. Dehat messzirol jott ember, ugye...
En annyi penzt tettem bele, amit nem fajdalmas elvesziteni, ellenben ha bejonnek a joslatok, akkor valoszinuleg meg van oldva a penzugyi szabadsagom
Szoval szamitok a kiskutyaimra
En inkabb ezzel jatszom, mint valami hulye lottoval vagy kaparos szarral. Sokkal jobb.
#11871 MPowerPH
Attol fuggoen mekkorat tudok belole profitalni, termeszetesen a nyereseg min. felet, de lehet az egeszet atrakom abba ami mar van es amit lekotottem fialni.
#11875 BeLucZ
Hehe, az biztos nem lesz, de az igen, hogy veszek egy falka Shiba Inu-t meg egy farmot, ahol szabadon szaladgalhatnak
-
MPowerPH
félisten
válasz
Zoli-bácsi #11874 üzenetére
Most elvileg az mar nem shitcoin?!
Just asking.
En a kibanyaszott RTM -et is tartom. Nem nagy osszeg, de egyszer kell elszalljon az arfolyama.
-
nort_on
senior tag
Srácok, óvatosan ezekkel! FOMO ezerrel. Nehogy sírás legyen a vége.
-
Bubee82
őstag
válasz
kenwood #11860 üzenetére
En 8 millio kiskutya buszke tulajdonosa vagyok
HODL mode on
Mondjuk en sem feltetlen a legaljan vasaroltam be, de hiszek benne, hogy van benne eleg kraft meg hit. Valoszinuleg nem egy tipikus pump n dump lesz, mert ahogy a kollega feljebb irta, mar joval tobb mint doggy meme
-
nort_on
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #11862 üzenetére
Lambó lesz belőle?
-
nort_on
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #11859 üzenetére
Hol csináltad? Gondolom PancakeSwap-on, ott is kéne szétszedni, Liquidity > Remove. Szokott vicceskedni, hogy nem jelenik meg automatikusan, akkor kell neki egy import.
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
PancakeSwap-on lejárt egy farm, ezért kivettem az LP tokent belőle. Látom is a tárcámban, de hol tudnám ezt visszaváltani a kezdeti 2 coinpárra? (BNB/FINE)
-
MPowerPH
félisten
Amit eszrevettem, este mindig stagnal, ejszaka hajnalig emelkedik, aztan delelottig stagnal majd bezuhan. Aztan delutan 2 korul jon egy zold gyertya, vagy ketto. Ma lesz idom, egymasra rakom az utolso het mozgasait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest