- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
most kell venni ETH-BTC-t ugye? )
-
3800+
őstag
válasz
Zoli-bácsi #12195 üzenetére
Egyutt mozog minden max kis lemaradassal. Remelem a ti ertelmezesetekben vett sikerelmenybol is lesz reszem.
Szerk: tessek alakul az. :D
-
nort_on
senior tag
Most miért? Nem mindenki megy a profitra...
De tényleg mehetne, egyedül VET-ben vagyok mínuszos.
-
válasz
Zoli-bácsi #12195 üzenetére
Lehet neki az a sikerélmény, hogy sikerült bevásárolni
-
3800+
őstag
Reggel bevasaroltam vechainbol, vegre egy kis sikerelmeny.
-
3800+
őstag
BTC ATH... akkor most johetnek az altok.
-
mepet
addikt
válasz
Bubee82 #12179 üzenetére
Megleptek ezek a reviewok. Igaz én csak pár éve, az indulása után nem sokkal használtam a kucoin váltót, de full megbízható volt.
(Mondjuk a tőkeáttételes felületük szerintem a használhatatlanságig "túlegyszerűsített", nem csak rányomsz, hogy BUY BTCUSDT 10x, mint az értelmes váltókon, hanem felveszel kölcsönt a váltótól majd azzal is tudsz kereskedni. Ember legyen a talpán, aki ki tudja számolni a költségeit így, márpedig ezen múlhat a margin call, a liquidation. Sajnos tapasztalatból mondom...)
Mennyit fizethetett a binance ennyi fake reviewért?
-
nort_on
senior tag
Még mindig fix profitra mész vagy lehet sütögeted még hátha többet hoz?
-
tisztelturam
aktív tag
Egyre közelebb a rekordhoz az eth és a btc is
-
3800+
őstag
válasz
aradebil2 #12186 üzenetére
Nekem pont emiatt tetszik, hogy nem egy klasszik token amiből van többszáz darab és sok ugyanazt tudja. De ez persze egyéni ízlés kérdése, szerintem hosszútávon fenn fog maradni emiatt. Bár én inkább napizok, ha éppen úgy látom. Csak most ott van a rizikó, hogy mi lesz BTC ATH után. Akik esetleg május óta tartják a drágán vett BTC-t kis haszonnal szerintem dobni fogják.
-
aradebil2
senior tag
A Vechain nem egy klasszik token, vagy legalábbis nekem még nem tudta elmagyarázni senki sem, hogy mi a tokennek a haszna. Hogyan fogy, ki használja és mire? Nagyon szép, hogy már a fél világ Vechain-t használ hogy trackeljen mindenféle logisztikai ügyleteket, de hol jön itt képbe a VET? Mitől menne fel az ára, miért nem nőtt rá meg a kereslet? Ki a keresleti oldal egyáltalán? Nekem inkább úgy tűnik, hogy inkább olyan mintha egy "részvényt" vennél egy technológiába/cégbe.
-
3800+
őstag
VeChainben utazik valaki? Most talán trendforduló lesz de tartok a bitcoin ATH elérésétől ha esetleg megvan és bezuhan akkor visz magával mindent. Mit gondoltok? Jósgömbös vicceskedéseken kívül...
-
törölt tag
Még magas Apyval lehet stakelni OHM-ot!
-
korcsi
veterán
-
kenwood
veterán
válasz
korcsi #12181 üzenetére
Nem.
Binancen a ketto kb. ugyanaz.
Ahhoz, hogy a bot kereskedni tudjon, meg kell nyitnod az api fele a walletedet,es akkor a tobbi wallet is ugyanolyan lesz,mintha Binances tozsde-walleted lenne.
Amit nem "utalsz be", vagy masik wallettben tartasz,az relativ biztonsagban van,de annyival kisebb osszeggel tudsz kereskedni (pl hosszutavu Ledgeres befektetes) -
kenwood
veterán
válasz
Bubee82 #12176 üzenetére
Stategiatol fugg a dolog.
Ezerfele kriterium alapjan tradelhet a "bot".
A helyes kifejezes szerintem amugy a script lenne, mert a bot mar egy kovetkezo szint (ai, deep learning stb) ,amit ezek a scriptek meg nem kepviselnek,csak elore megadott paramterek alapjan adnak-vesznek.Minden strategianak megvan a maga hatranya.
Ha nem lenne, akkor senki nem tradelne, csak rabizna a scriptre a penzt,es kaszalna, a piac pedig osszeomlana. -
Bubee82
őstag
válasz
#49155328 #12173 üzenetére
Te hasznalod? Vagy mas botokat, mashol esetleg?
Azert kerdezem, mert sem a Pionex-rol, sem a KuCoin-rol nincsenek kimondottan pozitiv velemenyek (nem a botokra ertve, hanem az egesz platformra).
Meg olyan platformot nem talaltam, ahol relative nyugodtan aludva otthagynam a penzem a botnak. Es itt most kifejezetten olyat ertek, ahol trading bot opcio van.
-
Kobe
veterán
válasz
#49155328 #12170 üzenetére
Felolem a csalad teljes vagyonat beletolhatod, tokeattetes hitellel megszorva :)
Ha azt varod, hogy tapsoljak hozza hogy szted ATH szinten bevasarolni jo otlet (vagy esetleg tobb, mint puszta ermefeldobas, ami vagy bejon, vagy nem), akkor lehet jodarabig varnod kell :) -
-
Kobe
veterán
válasz
kenwood #12167 üzenetére
Mint irtam, az az akadalya, hogy:
1, az egyik tozsden megveszed X USD + Y szazalek megbizasi dijert a tokent
2, az egyik tozsderol Z utalasi dijert kiutalod az X+Y-ert vasarolt tokenedet a masik tozsdere
3, a masik tozsden eladod 1.02*X ert, remenykedve hogy Y+Z < 2%
4, utana a befolyt USD-t visszautalod W utalasi koltsegen az eredeti tozsdere
5, kezded elolrol a loopotEs fingers crossed remenykedsz, hogy a 3 db megbizasi dij (Y+Z+W) amit feleslegesen a nyakadra huztal, szumma osszege tartosan 2% alatt marad (nem fog)
Ha ilyen arbitrazs allna elo a piacon - racionalis piaci szereplokent - mindenki csak azt porgetne, hiszen kelloen hosszu idotavon szoszerint vegtelen penz van benne, de mivel nem nagyon latni hogy mindenki a lambot venne tucatszamra, valoszinuleg az utalgatasi dijakkal epphogy minuszos a tortenet nem hogy 2% pluszos
-
Frozen
addikt
Ilyen sebesség mellett a poolba nem gyülik össze 2 óra alatt a kiküldhető mennyiség.
A wallet címet amit beírtál a minerbe azt másold be arra az oldalra aminek a címére megy (poolon) a bányászás(ha esetleg nem tudod ,hogy melyik poolon vagy a minerben ott van a cím is,megnyitod és walletet oda beírod ki jelzi,hogy mennyi van rajta ,még annyi 90 Mh/2 óra nem beszélhetűnk dolláros mennyiségről sem)
-
Tombi
őstag
Sziasztok.
Crypto.com os tárcám van etheriumra tegnap ment a gép 90 Mh/s 2 oran keresztul és semmi változás, miért nem jelenik meg az a pár dollár? vagy mi lehet a gond? Köszi -
kenwood
veterán
válasz
#49155328 #12157 üzenetére
Nem ertem,miert kell minden egyes ertelmetlen baromsagara reagalnia valakinek. Mindket cryptos topic szinte csak rola szol.
Lassan 20 eve vagyok itt ,de ennyire sotet,irritalo kepzodmennyel meg nem talalkoztam.
Csak azert ujra elofizetek a premiumra,hogy el tudjam tuntetni azt az irtozatos mennyisegu szemetet,amit 0-24-ben ideokad a forumra a ficko.
Majdnem annyi commentje van 1.5 ev utan ,mint ami neked 12 alatt jott ossze .... -
Frozen
addikt
válasz
#49155328 #12157 üzenetére
érdekes ,mert 4 en néztük meg a haverokkal a demot probálgattuk és senkinek nem jött össze.Nincs egy 4 kézlább tök egyszerű program amibe megadod hogy ennyi az annyi és vesz a megadott értéknél meg elad. Ez helyett van panki sell meg minden ákom bákom opcio még mellé de minek azt nem tudok 2 rublika kellene csak összesen ahol megadod vétel és eladás opciót és kész ez helyett teljesen meg van bonyolítva az egész
-
Cölöp
tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek abban, hogy meglévő Crypto.com walletből a BTC-t hogyan tudom legegyszerűbben visszaváltani €-ra? (Akár PayPal accountra, akár az összerndelt bankkártyás számlára. Ha itt korábban már volt téma, akkor ha oda irányítotok, azt is megköszönöm!
Cölöp -
nort_on
senior tag
Nem kell virrasztani, 3commas SmartTrade bot-nak kb bármilyen TradingView szignált be lehet adni buy/sell order-re.
-
MPowerPH
félisten
Most kell majd eltalalni, mikor kell ETH -ba beszallni.
-
nort_on
senior tag
-
Frozen
addikt
válasz
kenwood #12139 üzenetére
én nem találtam egy olyan egyszerű botot ami siman elad a beállított értéknél és simán vesz a megadott értéknél.
Amiket találtam össze vissza vásárolgatnak meg 50-50% elveken dolgoznak hogy a töke fele mondjuk usdt ben a másik fele meg mondjuk eth ban rakta stb stb...
annyira túl vannak bonyolítva hogy hihetetlen.
Egy sima eladás meg vételt kellene csak hogy csinaljon folyamatosan....
a binancon ép lehet van ilyen opcio ,de én nem bizok egy ilyen váltóba ahol minden féle mákolás van na meg az egész egy teljesen agyon bonyolitott felülett rátesz még egy lapáttal a nem akarom használni dologra. -
kenwood
veterán
válasz
nort_on #12126 üzenetére
Ezek kozul alkalmas valamelyik arra,hogy mondjuk veszek 2.71-en coint,es berakom ugy,hogy :
2,61et elerve adja el 2.6-ert, viszont 2.95-nel is adja el.
Tehat also-felso hatar?Szerintem amugy az is nagyon gaz,hogy a limites tranzakciok lockoljak az adott coint.
Tehat van mondjuk 5k usdt-m,es veszek belole eth-t ha x erteket eler,vagy btc-t ha az eri el az y-t.
Ilyet nem tudok csinalni.Elvileg az API-on keresztul ezt egy sima Python scripttel meg lehetne csinalni,de maga a binance nem ad ilyen opciot nativban.
-
Nimrod
addikt
Tronlink Pro-ban tudja valaki, hogy amit referral-ért lehet kapni Credit-et, azt hogy lehet elérni vagy bármit kezdeni vele?
Sehol sincs erről épkézláb leírás, de ha már van akkor átkonvertálnám valamibe és gyorsan átküldeném valami normálisabb helyre. -
nort_on
senior tag
Mivan???
2 hét alatt ment 50%-ot, most meg -1%-ra már pánik van?
-
törölt tag
Ha hosszú távon gondolkodsz akkor nem.
Ajánlom ezt megnézni.
https://bitcoin.live/video/on-your-marks----4-year-journey?aid=102 -
Kobe
veterán
válasz
korcsi #12121 üzenetére
Binance felulete kicsit hulyen nevezi oket.
Stop Limit = megadsz egy arszintet + megadod, hogy az adott arszint eleresekor milyen aron rakja be az orderbookba a megbizast. Pl. 1 USD (stop ar), es 0.98 limit ar, akkor ha eleri az 1 usdt az eszkoz, 0.98as aron rakja be a sell ordert, de nem lepi at -
llacee
őstag
Na ki mit tippel, ki lesz hamarabb ATH-n, Ethereum elég jól áll
-
GIORGIONE76
őstag
#11953 Halihó, valaki próbálta már a NEXT EARTH -öt?
Nekem annyira elsőre nem jöttek be az NFT-k, főleg a pixelfos art képek, de szvsz lehet jövője mindnek, ha tényleg jóféle cseretermék lesz belőle akkor a kereslet kínálat fog dönteni,
én már befarmoltam egy-két jó kis helyet a földön, állítólag mennek is az adásvételek, de sztem majd jövőre áll be a piac, kollekció készítés és hasonlók, tényleg nem akarok nagy reklámot csinálni neki, de bulis dolog vadászni a térképen, még ha csak később is érik be a gyümölcse, vételhez ajánlanám a haver kódját ( 9M5KN6RB6J ) 5% vásárlás kedvezmény, enyém még nem készült el sajna ... NFT-kre fel!!! -
gojko.m
senior tag
-
-
tisztelturam
aktív tag
ETH rekorddöntést!!! BTC az meglesz ha így halad..
-
gojko.m
senior tag
Nálam is hasonló a helyzet. Nemrég regisztráltam az FTX-re és próbaképp beutaltam egy kevés EUR-t a Revolut-on keresztül. De még mindig nem érkezett meg. Már írtam a supportnak, de még semmi válasz.
Lehet hogy azért akadt el a dolog, mert nem töltöttem fel az utalási bizonylatot (Proof of wire)? Ez egyáltalán mi lenne egy revolutos utalás esetében?
A Coinbase Pro-n és - anno - a Binance-n egyszerűbb és gyorsabb volt a SEPA euro beutalás.
-
-
zsola400
aktív tag
Most utaltak FTX-re ~300$ értékben BTC-t, mit érdemes vele kezdeni?
Gyorsan eladni most ~62000-en? Tartani még, megy ez még fel? Valami staking? Egyéb coinra váltás? -
Veron
addikt
mai láma kérdés #2:
ha beállítok egy stop ordert és az árfolyam a stop alá megy, akkor mindenképp teljesül a tranzakció a beállított stop áron? vagy van olyan, hogy hirtelen beszakad az árfolyam és csak alacsonyabb áron tud teljesülni?
azaz az árfolyamfüggvény szigorúan folytonos függvény? -
F_Balazs
aktív tag
60k felett már jöhet bármikor az összeomlás, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest