- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Apple asztali gépek
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
virtual
tag
Hát CRT-n én meg tudom mondani simán, hogy 60, 85 vagy 125 fps-el megy a játék. 125 fölött már tényleg nem tudom megkülönböztetni, bár 120 Hz-es CRT-nél nem is tudom mennyire lehetne. Egyébként ezt nem is a látvány alapján lehet megmondani, hanem az egér reagálás/fordulás inkább ami a meghatározó. Ha pl. mást nézek, és nem én mozgatom az egeret, akkor csak a szemre hagyatkozva 60 FPS fölött tényleg nem olyan egetverő a különbség. Csak ha te játszol.
Ez olyan, mint kivülről nézni egy kocsit és megbecsülni a gyorsulását/erejét, vagy benne ülni, és a látvány mellett érezni az erőhatásokat is. Szóval szem-kéz-egér reakció összhatásból egyből lehet érezni, hogy valami nem stimmel és mondjuk 80 alatt van az ember. Ezért a TFT szerintem egyenlőre nem alkalmas komolyan vett multihoz. Pár évet végigjátszol ugyanazzal a játékkal napi néhány órában, és máris megtudod miről beszélek. De persze ne NFSU meg FIFA legyen az a multi...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Loha
veterán
Ezt a cukormázost dolgot vkitől idéztem. Nagyon jól írta, le hogy a TFT-k képe olyan mintha kristálycukorszemek világítanának vagy vmi hasonló, de nem kell ezen fennakadni.
Válaszidő...
a 16ms-os b2b válaszidőnek sincs semmi köze egy CRT vagy egy számított válaszidőhöz... 16ms-os g2g válaszidőnél nagyon jól látszik az utánhúzás, meg még 12ms-nál is. 16ms b2b már nem rossz, de még az sem az igazi...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- 32" Odyssey G6 G65B QHD 240 Hz smart gaming monitor
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Válaszidő...
a 16ms-os b2b válaszidőnek sincs semmi köze egy CRT vagy egy számított válaszidőhöz... 16ms-os g2g válaszidőnél nagyon jól látszik az utánhúzás, meg még 12ms-nál is. 16ms b2b már nem rossz, de még az sem az igazi...