Hirdetés
- E-book olvasók
- VR topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
a poén az, hogy sugárzásmentes, de nekem vhogy a sajátom az 100x jobban fárasztja a szemem, mint a régi crtm... pedig már minden beállítást teszteltem.. ráadásul gém is gány.
nem kellett volna TFT moncsi nekem :-/ lehet eladás lesz belőle.. azért vettem, hogy pihentesse a szemem, de egyáltalán nem így van. játék közben azért nem, mert homályosodik, utánhúz (pedig gyors!!), irodai használatnál meg ég a szemem
vagy pedig sötét, ha leveszek mindent, és azért koncentrálok rá hogy lássam.. vhogy nekem nagyon nem jön be, vagy nagyon nem tudom beállítani. de érdekes, mert ami tft előtt most ülök, az irodaira jó.. de otthonit még arra sem tudtam rávenni, grrr..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- E-book olvasók
- Robotporszívók
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bittorrent topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS43BM700UPXUF) 4K WIFI GAMER MONITOR N! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nem kellett volna TFT moncsi nekem :-/ lehet eladás lesz belőle.. azért vettem, hogy pihentesse a szemem, de egyáltalán nem így van. játék közben azért nem, mert homályosodik, utánhúz (pedig gyors!!), irodai használatnál meg ég a szemem
vagy pedig sötét, ha leveszek mindent, és azért koncentrálok rá hogy lássam.. vhogy nekem nagyon nem jön be, vagy nagyon nem tudom beállítani. de érdekes, mert ami tft előtt most ülök, az irodaira jó.. de otthonit még arra sem tudtam rávenni, grrr..