- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincsen sok klán, persze attól függ, hogy megteszi-e idegennyelvű is, vagy csak magyar.
Magyarból 3at ismerek: [KMPH], [OSH], [PIGS]. Ezek csak a tagek. Külföldit inkább nem kerestem. Jómagam a kmph-ban vagyok, nem olyan rossz, el tudunk játszogatni együtt is meg külön is
Megéri csatlakozni bármely klánhoz, mert clanwarból lehet kapni sok fémet, fragmentet [igen, a drága skorpió fragment is innen van
] és akár uránércet (uranium ore) is.Egyébként klánt az ebben a csoportban lévő rögzített bejegyzésből is tudsz válogatni. Kérdezd meg, hogy van-e hely, elég ember kellő fegyverrel, stb. Gondolom már kerestél klánt más játékokban
Nekem volt amolyan felvételi beszélgetés is, marha nehéz volt. Egyből felvettek 
Szerk.: van jó néhány epiced, úgyhogy ha egy klánt gyengének ítélsz, keress tovább. Sok sikert! Ha kell, privátban is tudok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megéri csatlakozni bármely klánhoz, mert clanwarból lehet kapni sok fémet, fragmentet [igen, a drága skorpió fragment is innen van