Hirdetés
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabko
tag
Sziasztok ! Jó két éve rendelkezem én is egy 30as vision:m-el. Meg vagyok elégedve vele, szépen és elég hangosan szól, simán viszi 2 év után is a gyárilag megadott 14 órás mp3 üzemidőt. Sajnos már nagyon karcos, egy ideig vadásztam a Creative resource(vagy mi) kit után (TV kábel, hálózati töltő, szilikontok), de letettem róla. Ami nem tetszik benne, az az hogy az id3 alapján lehet csak keresni benne. Vegyük az én esetemet. Van egy mappa, amiben van kb. 200 track mp3, amit úgy válogattam össze. Feltettem még kb. 30 komplett albumot. A 200-as válogatást tracklistbe szerveztem, nincs is vele semmi gond. Ám ha egy albumot keresek, aminek mondjuk nem is emlékszem a címére, azt 200+30 albumcím közül kell kitúrnom, már ha meglelem egyáltalán. Ha megtalálom a keresett albumot, és lejátszom, de esetleg a 200as válogatásban is van belőle 1-2 szám, akkor azokat a számokat 2x fogja lejátszani egymás után... A mappás megoldás sokkal jobb lenne nekem. Csak emiatt okozott bosszúságot a masina, még sosem fagyott le, ezért firmware-t sem akartam cserélni rajta. Legtöbbet kinn a természetben van használva, és egy P380-as 2.1-et hajtok vele, kapott már port rendesen, de bírja, nagyon. Melyik lejátszók tudják kezelni a mappastruktúrát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs