- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXYS
csendes tag
válasz
st4rlight #88 üzenetére
Potméter kontakthiba.. erről diskuráltunk itt visszább. Elvileg azt kicseréled ha értessz hozzá és nem félsz hogy elrontod teljesen mint én
Hogy elhidd igaz amit mondok: próbáld zene lejátszása közben megnyomni a potmétert. Nem tekerni, csak megnyomni. Látni fogod hogy egyből hangosabb lesz a hangerő.. és ez így magától tud valahogy fluktuálni tényleg nagyon zavaró, nekem szerencsére még nem súlyos, de én többször használom fülhallgatóval és az meg nem érintkezik néha :SÉn annyit csináltam a potméterrel mivel nem akartam nagyon belenyúlni, hogy szétszedtük és kontakt sprayvel befújtuk a potit ahol kopott volt.. Azóta pedig nem tekergetem hanem ráraktam egy külön elosztóra amivel ki tudom kapcsolni és máskor is szoftveres hangerőszabályzót használok a szabályozáshoz. Ha neked súlyos a helyzet akkor a kontakt spray után esetleg le is szigszalagozhatod hogy fixálva legyen, és rakd te is külön áramforrásra hogy ott kapcsold le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged