Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Apple MacBook
- Google Home/Nest
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Creative Inspire 5300 hangerőszabályzó távirányító bekötés
Többen keresik különböző fórumokon a kapcsolást, íme:
1. Nézz bele szemből a dugóba, a műanyag központosító pöcök fölül (12 óránál) legyen. Ettől a pöcöktől indulva az óramutató járásával megegyezően számozd be az érintkezőket 1-6-ig.
2. A táv alját vedd le, a kábeles vége legyen feléd. A panelen sorakozik a 6 db forrszem, ahova a vezetékek be vannak forrasztva.
Balról indulva a következő sorrendben vannak a dugó érintkezői a panelra bekötve:
6 - 1 - 5 - 2 - 4 - 3
Tehát pl. a dugó 5-ös érintkezője a panelen balról a harmadik forrpontba van bekötve.A színek sorrendje eltérő lehet az egyes példányokon. Az általam vizsgált távirányítóban a panelen a színek sorrendje balról jobbra a következő: kék(6)-fekete(1)-zöld(5)-sárga(2)-piros(4)-fehér(3).
-
tibi.82
tag
Milyen állvány jó a Creative Inspire hangfalakhoz?
Sajnos eddig nem találtam olyan boltot az országban, ahol kapni lehetne a hivatalosan hozzá való Creative MT-1200 típusú állványt.
Ugyan találtam árlistákat, ahol volt, de érdeklődésre mindenütt kiderült, hogy már nem forgalmazzák. (pl. powerpc.hu, cherryon.hu, blackservice.hu, mktrading.hu, lord.hu, thomson.addel.hu, freeweb.hu/mark1)
Vagy hogy utánaérdeklődtek, de a nagykernél nincs...
Egyébként az a baj, hogy más, pl. Hama Slim vagy Hama Combi állványok sem jók a Creative Inspire hangfalakhoz - legalábbis azt mondták nekem a forgalmazók.
Tud esetleg valaki más gyártmányú kompatibilis állványt ? -
Criton
veterán
Jó választás, megéri. Nekem T3000 van Audigy2 ZS mellett, és nagyon jó, de szerintem kérdésed itt tedd fel, valamint itt választ kapsz még a T3000 kérdésedre Bővebben: link
[Szerkesztve] -
@Pirate@
tag
Én szeretnék venni egy Creative Inspire 2.1 T3000 hangszórót mit gondoltok jó buisness lenne????
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Apple MacBook
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- World of Tanks - MMO
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Google Home/Nest
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest