- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Két éve nem fejlesztik és küld nem éppen publikus infokat a gépedről ide-oda... A helyedben nem használnám...
-
Ploszi
senior tag
Superman! Nekem is szokott CRC-s lenni letöltött file, ilyenkor én újra letöltöm, másodikra mát OK szokott lenni, én ebből arra következtettem, hogy a server és az én gépem között sérül.
-
guest
veterán
Használj ReGet-et, azzal jönnek le legbiztonságosabban az adatok. A GetRight-ot felejtsd el, esetleg még tehetsz egy próbát a FlashGet-tel is. De a ReGet a legjobb ha biztosra mész.
-
McJames
senior tag
A hiba (feltehetőleg) nem az ''Ön'' készülékében van. :)
Gyaníthatólag a hibás letöltött állományok nagyobbik része szórakozással kapcsolatos, igaz?
Mert akkor a hiba többnyire az adott ISP anti-warez munkájának köszönhető és mint ilyen nem felróható. Sajnos ez van... Keress hibátlan anyagot. Többnyire az is van... :) -
Superman
nagyúr
Nem tudom más hogy van vele, de én nagyon rühellem, ha letöltök valamit, megpróbálom kicsomagolni, különösen, ha fontos programról van szó, aztán a tömörítő ''cirkulus redundancia controll'' errorral (ha jól emlékszem ez a rövidítés feloldása) leáll. Mióta megvettem a CD -írót, fura módon az állományok 80% - a CRC hibával jön le. Ilyen nagy számban sosem töltöttem le CRC -s állományokat, pedig most már nem az Explorer belső letöltőjét használom hanem GetRight - ot. Ja, nincs olyan progi, ami kitömörít akkor is, ha CRC -s egy állomány?
Aktív témák
Hirdetés
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest