Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Két éve nem fejlesztik és küld nem éppen publikus infokat a gépedről ide-oda... A helyedben nem használnám...
-
Ploszi
senior tag
Superman! Nekem is szokott CRC-s lenni letöltött file, ilyenkor én újra letöltöm, másodikra mát OK szokott lenni, én ebből arra következtettem, hogy a server és az én gépem között sérül.
-
guest
veterán
Használj ReGet-et, azzal jönnek le legbiztonságosabban az adatok. A GetRight-ot felejtsd el, esetleg még tehetsz egy próbát a FlashGet-tel is. De a ReGet a legjobb ha biztosra mész.
-
McJames
senior tag
A hiba (feltehetőleg) nem az ''Ön'' készülékében van. :)
Gyaníthatólag a hibás letöltött állományok nagyobbik része szórakozással kapcsolatos, igaz?
Mert akkor a hiba többnyire az adott ISP anti-warez munkájának köszönhető és mint ilyen nem felróható. Sajnos ez van... Keress hibátlan anyagot. Többnyire az is van... :) -
Superman
nagyúr
Nem tudom más hogy van vele, de én nagyon rühellem, ha letöltök valamit, megpróbálom kicsomagolni, különösen, ha fontos programról van szó, aztán a tömörítő ''cirkulus redundancia controll'' errorral (ha jól emlékszem ez a rövidítés feloldása) leáll. Mióta megvettem a CD -írót, fura módon az állományok 80% - a CRC hibával jön le. Ilyen nagy számban sosem töltöttem le CRC -s állományokat, pedig most már nem az Explorer belső letöltőjét használom hanem GetRight - ot. Ja, nincs olyan progi, ami kitömörít akkor is, ha CRC -s egy állomány?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest