Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
balguru
tag
Kösz a válaszokat.
Egyébként egy hete vettem a gépet és nem sikerült megbarátkozni a hütő hangjával - gyengébb hajszáritóra emlékeztet- pedig kvázi nem volt olcsó.
A munkahelyemen egy P4 2.6 Ghz-es proci van beépitve gyári hütővel és nagyon csendes ezért csodálkoztam hogy mennyivel hangosabb.Bár tudom hogy a 3 Ghz-es procikat jobban kell hűteni, nagyobb fordulatszámon kell a ventinek menni, de bizom benne hogy lehet csökkenteni a hangját a Zalman AlCu hütőjével.
Mennyivel melegszik jobban a P4 3 Ghz-es processzor mondjuk a 2.6-osnál?
Ennyivel hangosabb lenne a hütése?
A jelenlegi hütő most max. fordsz.-ra van állitva állitolag ennyi kell a stabil müködéshez.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest