Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vejnemojnen
csendes tag
Köszike a válaszokat!
Belenéztem a biosba és ott az van, hogy a cpu fan küszöbe 800rpm-en van és 760 körül forog és az Istenért se tudom feljebb tornászni. Találtam valami olyat, hogy fan performance, ott olyanokat lehet beállítani, h super quiet, valami semi quiet, meg middle quiet. A lényeg az hogy a middle fokozaton dübörög a venti a legjobban elvileg, de akkor is vinnyog. a ventit kb 1 hónapja tisztítottam, és paztáztam és elég nehéz volt visszapattintani, ezért többször is ellenőriztem, h rendesen oda van-e fogatva, most sem mozog. Asszem Dooby te erre gondoltál az 1-esben. A probléma továbbra is fennáll.

-
Superman
nagyúr
100%-os terhelésnél 50-55 fok a normális? Ezzel erősen vitatkoznék. Egy négymagos processzornál, léggel, ha még tuningolja is az illető 46 fok körül van idle, szintetikus benchmark terhelés alatt (Orthos, Prime 95) felmegy 75-80 fokra.
Játékok alatt sosem fog ennyire felmenni, de ha meghaladja a 60 fokot, akkor még nincs semmi probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő