Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
-
Thom95
tag
Nekem is a Phenom II X4 810-re azt írta a Win7 tulajdonságokba hogy Unknown processzor, elvileg a deszak tudta kezelni, majd egy BIOS frissítés után megoldódott a baj. Illetve nekem is ugrált a proci használata összev-vissza + melegedett rendesen is egy CM Hyper TX3-as hűtő alatt, végül kiderül hogy a hang driver pörgette 40%-on a prockót. Szerintem nézd meg hang drivert is, ki tudja, húzd újra a rendszert ha van rá mód.
-
sarpba
csendes tag
Légy oly szíves, és ne offold tele a többi topicot. Ha valaki tudja a választ a kérdésedre az válaszolni fog itt.
Egyébként nem feltétlen a cpu a rossz, lehet hogy az alaplap táp áramköreiben kiszáradt egy kondi, és nem stabilan a megfelelő feszültséget kapja a proci. Vidd be egy szervizbe, csere alkatrészek nélkül úgysem tudod letesztelni, hogy mi ment tönkre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest