- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
fbeni91
tag
válasz
atti_2010 #2435 üzenetére
Ez processzor nagy a hőtermelésű típus. Terhelés nélkül is 50 fokkal szokott indulni.
Amúgy a CPU hűtő közvetlen érzéki tapasztalással is nagyon meleg? (Óvatosan(!): ha tényleg 69-76 fokos, az már égési sérüléseket okoz!!!)
A HDD 55 foka még éppen belefér a tűrésbe.
A problémával még nem találkoztunk, ezért megnézzük egy azonos típuson, aztán jelentkezünk az eredménnyel.ezt kaptam vissza a boltból ahol vettem a gépet!!... :S
Majd jelentkeznek!! de a procim már akk ezek szerint károsodott! úgy h lehet h gép cserét kérek töllük!! :S vagy minimum proci,venti,hűtőborda cserét!!........ :S :S -
D34L3R
tag
válasz
atti_2010 #2164 üzenetére
Ne vedd sértésnek de valami ötlet kellenne hoyg mit csináljak! Szerintem meg tuti a proci mert mint leírtam első indításnál amikor még a proci max hőmérséklete 53-57 között van stabilan addig a játék nem "szaggatt" de ezt nem nevezném szagatásnak inkább ilyen rángás...és nézek egy fanspídet amint ingadozik a proci úgy a játék is rángat! Szóval én arra következtetek hoyg proci!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- További aktív témák...
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest