Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkec
aktív tag
válasz
Gyufaaa #1769 üzenetére
Egy rammal is kifagyott, bár csak az egyiket próbáltam és nem tudom már melik vót
meg milyen teszt progi futott (talán everest). Én azért a procira gyanakszom, mert a régi hűtővel se haladta meg soha azt bizonyos "fagyáspontját", mint most se az új hűtővel (a max 70, és most 59 fokot), ami furcsa összefüggés lenne egy ramhibával.
Ja meg vissza vett FSB-vel nem fagy csak nagyon ritkán, mivel nem éri el a "fagyipontot", igaz akkor a ramok is alacsonyabb frekin mennek
-
kekkec
aktív tag
válasz
Gyufaaa #1769 üzenetére
Értem, csak a régi northwood-omnál nem volt gond, igaz 266-on futottak. Mojdjuk arra figyelmes lettem, hogy mikor prime95-tel csak a ramokat küldtem meg, ilyen furcsa "nyeszergést" hallottam egy kis idejig (itt forumon olvastam, hogy vidikarik is szoktak, ilyen "elektromos zajt" produkálni, és állítólag az természetes, nem utal hibára). Remélem bírja a ram meg a lap egymást, mert azért akarom kicserélni egy 800 FSB-s procira a régi northwood-ot, ami csak 400as és ezért a ramok is csak 266on mentek, nem 400on.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest