Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkec
aktív tag
válasz
Gyufaaa #1769 üzenetére
Egy rammal is kifagyott, bár csak az egyiket próbáltam és nem tudom már melik vót
meg milyen teszt progi futott (talán everest). Én azért a procira gyanakszom, mert a régi hűtővel se haladta meg soha azt bizonyos "fagyáspontját", mint most se az új hűtővel (a max 70, és most 59 fokot), ami furcsa összefüggés lenne egy ramhibával.
Ja meg vissza vett FSB-vel nem fagy csak nagyon ritkán, mivel nem éri el a "fagyipontot", igaz akkor a ramok is alacsonyabb frekin mennek
-
kekkec
aktív tag
válasz
Gyufaaa #1769 üzenetére
Értem, csak a régi northwood-omnál nem volt gond, igaz 266-on futottak. Mojdjuk arra figyelmes lettem, hogy mikor prime95-tel csak a ramokat küldtem meg, ilyen furcsa "nyeszergést" hallottam egy kis idejig (itt forumon olvastam, hogy vidikarik is szoktak, ilyen "elektromos zajt" produkálni, és állítólag az természetes, nem utal hibára). Remélem bírja a ram meg a lap egymást, mert azért akarom kicserélni egy 800 FSB-s procira a régi northwood-ot, ami csak 400as és ezért a ramok is csak 266on mentek, nem 400on.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android dual SIM okostelefonok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest