Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Aktív témák
-
JaniS
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Ez nem nyert... :)
A halt hatására a processzor nem csinál semmit, várakozik. Ha idle módban van, akkor ez egyenértékű a szoftveres hűtés (cduidle, cpucool, waterfall pro stb.) bekapcsolásával.
JaniS -
e-biza
őstag
ezt a kérdést én is feltettem már :) arra senkinem válaszolt. amúgy volt nekem is egy kt3 ultra alaplapom, ekkor hüvbösebb lett a proci. sztem kikapcsolja azokat a funkciokat amiket nem használ az adott pillanatban kérdés hogy melyik a jobb ha mindig frissen kell dolgoznia vagy ha már bemelegedett állapotban van.
-
domedee
senior tag
Sziasztok!
lenne egy láma kérdésem, mi az a cpu halt command?
Van egy AMD-MSI KT3 alaplap-procim, és a bios frissítés után lett egy olyan beállítás, hogy:''CPU Halt Command Detection'', hiába néztem a lap site-ját, de a manualban sincs semmi róla.
köszike
dömedee
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest