- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
barnam_ #9978 üzenetére
Na itt vagyok. A VTT-t nem tudtam mérni, mert a MOSFET-t amin mérni lehet a feszültséget, eltakarja az NB hűtés. De az MCH, SB, PCIE, DRAM fesz-eket ki mértem:
MCH alap (ram 1066-on): 1.35v, +0.25v: 1.27v
MCH alap (ram 800-on): 1.25v
Érdekes korábban még magasabb volt az alap MCH fesz. Mondjuk ez nem ua. a ram mint akkor.DRAM alap: 1.87v
+0.15v: 1.95v
+0.20v: 2.06v
Ezek némileg ellentmondanak a korábbi méréseimnek, nem tudom miért több, bár akkor még csak bios-ban mértem, most meg win alatt.SB: 1.07v
PCIE: 1.53vRivatuner-ben miért nem tudsz tuningolni?
Annyi hogy a Low level system tweaks ablakban pipáld be ezt: Enable low level hardware overclocking. Ha feljön egy ablak, nyomj a Detect now gombra. -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #9978 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok. Nálam aqua nem fut csak félig (tuti gáz van még mindíg a vga driver-ATT comboval.
Most fogyózik a q9550-es, jövhéten úgy kedd-szerda körül el kéáne kezdeni markoznom, segíts!!!!!! Ok, gogy lenyomom az ATT-t de mi a kukimmal húzzam? Riva tuner nem kinál fel (nem aktív) valamiért most ilyen opciót, CCC nél asszem 800 a max (a kártyába több van)...?(#9979) krammerka : Lusta mint a dög! Meg..Minden tanár atesóját dicséri, Ő meg..elment az önbizalma-ennyi. Igen, néztem, jó combo
(#9980) akoska07 : Van melód? Mesélhetnél, akár priviben is. Lap van Petya75-nek (UD3P) írj rá, hátha..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest