- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tuning kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #9212 üzenetére
Lesz..
Szegeden volt egy (nem röhögni) nyelvtanár bnőm.1x kedvezni akart nekem és elvitt a "zacc"-ba..Kinéztem az ablakon, látom sok kopasz ott ácsorog. Leléptem. Azok örültek nekem, bár kicsit idegesek voltak. Mutogatták, hogy melyik sárorban van a pirotechnika stb..Rájöttem..valami őrzővédő gyerekek voltak és vmi télbúcsúztató bulira készültek, azt őrizték. Jött a bnőm, s nagyon fázott. Mondom hát nekik, hogy, ok, Oi! de én most lépek mert fázik a szaros. Mire ők:Hát nem ellenőrzés vagyok? Honnan jöttem? Mondom: Szeből a kocsmából..--furán néztek
Mit illik 1,248v-on mennie egy 3200-cerkának, és..mi a faszért bootol azóta 2x a gépem?
Most is megy a prime, gondoltam leellenőrzöm, mi a francot vettem..
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest