- XMLTV EPG letöltő progi
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Socket AM4
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Az szép ha nem tiszta.
Na látod én 36 vagyok és nem nősültem még meg.Élettárs volt már jó pár de tovább nem megyek.Engem nem semmiz ki egy nő se az biztos.Eggyütt vagyunk aztán ha nem tetszik valami mehet amerre lát,és viszi amit hozott.
Félreértés ne essék jó dolog a család csak hát én nem vagyok családcentrikus.Néha örülnék én is ha nem az üres lakásba jönnék haza,de sokszor meg jól esik a csend és nyugalom.Megvan mindkét oldalnak a jó és rossz fele.Szerintem egyenlő és mindenki maga dönti el mit akar.Persze sokszor nehéz józanul gondolkodni,ez biztos.Ez az élet.A lényeg hogy ne legyen unalmas mert akkor mindeggy hogy jól megy vagy rosszul.A változatosság a lényeg és fel a fejjel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Okos Otthon / Smart Home
- Bittorrent topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Futás, futópályák
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest