- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- RAM topik
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
krammerka #2807 üzenetére
Köszönöm a "megbocsátást" - remélem, ezt annak vehetem -, én sem reagáltam valami szolidan - pedig nem ez jellemző rám... igaz lipi
-, ezért kérek elnézést. (S mivel én majdnem minden munkám és egyebet - általában mindig gyorsított tempóban gépen intézek egyelőre -, ezért volt nehéz elvonatkoztatni..., pl. feléd krammerka, meg én is rossz passzban voltam - másokhoz hasonlóan -, sajnálom, hogy itt, - vagy pont, hogy nem "itt" - ilyen negatíve jött le. "Boldog, boldog, boldog születésnapot..."
Valszeg. ma küldök még egy hsz.-t, amiben összegezve küldöm a képeket (összes eddigit és néhány újabbatt) rendezve, jól méretezve, kategorizálva. Így könnyű lesz berendezgetned a dolgokat.lipi - immár "in-diszkriminatív" megjegyzésem
:
Kétségtelenül lesz, s akkor már dobhatsz nekem is egyet, mert kezdek megfázni
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest