Hirdetés
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Meglepetés: az ARM is belép az NVIDIA titkos klubjába
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- boot hiba
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hali!
Szép eredmény!Én is kinlódtam vele,míg 10 alá jutottam.Mennyi kell neki?4,7GHz elég volt 10 alá menni,de az ember többet akar.
Én itt álltam meg,alaplap miatt.majd a Gigával megyek 9 alá is a 8400-gyel

Aggregátor:Tom,erről beszéltünk már,s akkor arra jutottunk,h awinrar a ramokról is szól nagyan,everest meg.Egységes kellene(u.az a ver.)de sajna az alaplapok nem mind1iket szeretik..-ez nehezebb.-Ráadásul ha megnézed a fentebb linkelt táblázatom,mikor csinálgattuk,arra jutottunk,h nem sok semmi kül van proci és proci között(u.azon FSB-n,órajelen szb)csak a PhotoWorxx hozta ki az l2-előnyét..
Sztem ha teszünk be másikat,akkor legyen a CB.10-es.az korrekt!Vagy nem?
Attól,ha megcsinálnátok az everest-teszteket..szuper lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én itt álltam meg,alaplap miatt.majd a Gigával megyek 9 alá is a 8400-gyel